Η Microsoft ανακοινώνει τo Lifetime Dev Center και το νέο Πρόγραμμα Προνομίων

Η Microsoft ανακοινώνει σε παλιούς και νέους προγραμματιστές τη ‘Lifetime’ Εγγραφή στο Dev Center καθώς και το νέο Πρόγραμμα Προνομίων.dev center

To Windows Dev Center χρειάζεται μόνο μία φορά πληρωμή συνδρομής, επιτρέποντας έτσι στους προγραμματιστές τη δυνατότητα να ανεβάζουν εφαρμογές και στο Windows Store και στο Windows Phone Store χωρίς καμία ετήσια χρέωση ανανέωσης. Κανένας από τους 600.000+ εγγεγραμμένους προγραμματιστές δεν θα χρειαστεί να πληρώσει οποιαδήποτε χρέωση για να διατηρήσει το λογαριασμό του.

Οι φοιτητές και τα Startups δεν θα επηρεαστούν από αυτή την αλλαγή καθώς οι λογαριασμοί και στις δύο περιπτώσεις θα παραμείνουν δωρεάν. Οι φοιτητές μπορούν να γράφονται μέσω του DreamSpark και τα Startups μέσω του BizSpark.

Περισσότερα για την συνδρομή από εδώ

Έχουμε επίσης ξεκινήσει το πρόγραμμα Dev Center Benefits. Το πρόγραμμα Dev Center Benefits σχεδιάστηκε για να εξασφαλίσει την επιτυχία σου στην πλατφόρμα μας βοηθώντας να προγραμματίσεις, να βελτιώσεις και να βγάλεις στην αγορά τις εφαρμογές σου με μία ποικιλία από προσφορές και εργαλεία και είναι διαθέσιμο σου όλους τους προγραμματιστές παγκοσμίως που θα γραφούν ανεξάρτητα από το επίπεδο της εμπειρίας τους ή την πλατφόρμα που επιλέγουν.

Υπάρχουν 3 πακέτα προσφορών στο πρόγραμμα, σχεδιασμένα ανάλογα με το επίπεδο εμπειρίας σου:

Explorer, ξεκινάς γρήγορα και εύκολα με καθοδήγηση στο σχεδιασμό και την αρχιτεκτονική καθώς και συμβουλές από ειδικούς της Microsoft, Gift Cards, και κόστος εγγραφής στο Dev Center.
Expert, σε βοηθά να προσεγγίσεις περισσότερους χρήστες με διαφημιστικές προσφορές, συμβόλαιο δημοσίευσης και πολλά άλλα.
Master, αποκτάς πρόσβαση VIP στο developer marketing και support, SDK early access και πολλά άλλα.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.098 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).