onenote logo

Κατεβάστε δωρεάν το OneNote της Microsoft

onenote

Κρατήστε σημειώσεις και θα σας συνοδεύουν παντού

Στις συσκευές σας. Όπου κι αν πάτε, είναι εκεί. Οι σημειώσεις σας είναι πάντα διαθέσιμες όταν χρησιμοποιείτε εφαρμογές Mobile στα τηλέφωνα Phone, iOS και . Εναλλακτικά, αν χρησιμοποιείτε ένα πρόγραμμα περιήγησης, ανοίξτε απλώς το OneNote Web App.

OneNote (Windows 8) Σχεδιάστε, πληκτρολογήστε, κάντε κλικ ή σαρώστε —το OneNote έχει σχεδιαστεί από την αρχή για Windows 8. Μπορείτε να αποθηκεύετε τις σημειώσεις σας, να κάνετε αναζήτηση σε αυτές και να τις συγχρονίσετε με εφαρμογές OneNote σε άλλες συσκευές.

Συγχρονισμός. Η εφαρμογή συγχρονίζεται με το SkyDrive και το SharePoint,* για να είναι οι σημειώσεις σας πάντα ενημερωμένες σε όλες τις συσκευές σας. Οι σημειώσεις σας αποθηκεύονται αυτόματα στις εφαρμογές OneNote όπου είναι δυνατή η αναζήτησή τους. Απλώς συνδεθείτε για να τις βρείτε. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε μονάδα flash USB ή να τις στέλνετε στον εαυτό σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

*Απαιτείται σύνδεση στο Internet. Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι με λογαριασμό (SkyDrive) ή Αναγνωριστικό Microsoft Online Services (SharePoint).

Βρείτε γρήγορα ό,τι χρειάζεστε και μοιραστείτε το με ευκολία

Αναζήτηση. Μπορείτε να μοιραστείτε εύκολα τις σημειώσεις και τα αρχεία σας για οτιδήποτε έχετε καταγράψει—έναν συγκεκριμένο όρο σε μια σημείωση, λέξεις σε μια εικόνα ή έναν τίτλο αρχείου. Πληκτρολογήστε μια λέξη-κλειδί ή μια φράση και το OneNote θα σας δείξει πού μπορείτε να τη βρείτε. Το μόνο που πρέπει να κάνετε για να μεταβείτε σε αυτήν είναι να κάνετε κλικ πάνω της.

  Διαγράψτε άμεσα 16 Android μολυσμένες εφαρμογές που έχουν 20 εκατομμύρια εγκαταστάσεις

Αυτόματη αποθήκευση. Η εφαρμογή αποθηκεύει αυτόματα όλο το περιεχόμενό σας καθώς προχωράτε. Έτσι, μπορείτε να αφιερώσετε απερίσπαστοι όλο το χρόνο σας στη συγκέντρωση και την επεξεργασία των σημειώσεών σας για να δώσετε ζωή στις ιδέες σας. Αν θέλετε ένα ξεχωριστό αντίγραφο, απλώς κάντε εξαγωγή ολόκληρου του σημειωματάριου, μιας ενότητας ή μιας σελίδας.

Απλοποιημένη κοινή χρήση. Μοιραστείτε τις σημειώσεις σας με αξιοπιστία. Οι σημειώσεις σας αποθηκεύονται ηλεκτρονικά στο SkyDrive ή στο SharePoint από προεπιλογή*. Έτσι, μπορείτε να στείλετε στους φίλους σας μία σύνδεση για το ίδιο αρχείο και να εξασφαλίσετε ότι όλοι βλέπετε την τελευταία έκδοση.

Καταγράψτε όλες τις πληροφορίες που θέλετε και χρειάζεστε

Το σημειωματάριο σας για όλες τις ανάγκες σας. Τώρα μπορείτε να αξιοποιείτε όλες τις χρήσιμες ιδέες σας. Συγκεντρώστε σε ένα μέρος με εύκολη πρόσβαση δακτυλογραφημένες και χειρόγραφες σημειώσεις, συνδέσεις, ιστοσελίδες, σχέδια και βίντεο.

Ενσωματώστε αρχεία. Εισαγάγετε εικόνες, έγγραφα, βίντεο και άλλα στοιχεία στις σημειώσεις σας. Έτσι, όλες οι πληροφορίες που χρειάζεστε είναι μόλις ένα κλικ μακριά. Αν καταχωρήσετε ένα υπολογιστικό φύλλο , θα δείτε μια προεπισκόπηση των γραφημάτων και των διαγραμμάτων που βρίσκονται δίπλα στις σημειώσεις σας. Όταν ενημερώνετε το αρχείο Excel, ενημερώνεται αυτόματα και η προεπισκόπηση.

  Raspberry Robin επικίνδυνο worm στα δίκτυα των Windows

Γραφή με μελάνι. Απολαύστε τη δυνατότητα να κρατάτε σημειώσεις όπως εσείς θέλετε. Η Γραφή με μελάνι σάς βοηθά να γίνετε πιο δημιουργικοί. Σχεδιάστε, διαγράψτε και επεξεργαστείτε με το δάχτυλο, τη γραφίδα ή το ποντίκι σας. Αν προτιμάτε να γράφετε αντί να πληκτρολογείτε, το OneNote μπορεί να μετατρέψει το χειρόγραφό σας σε κείμενο.

Πίνακες. Εξερευνήστε πίνακες και γραφήματα. Τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε τους δικούς σας πίνακες και να μετακινήσετε γρήγορα γραμμές και στήλες. Αν θέλετε να μετατρέψετε έναν πίνακα στις σημειώσεις σας σε γράφημα ή σε υπολογιστικό φύλλο Excel για να κάνετε σύνθετους υπολογισμούς, το μόνο που χρειάζεται είναι ένα κλικ.

Κατεβάστε δωρεάν το OneNote της Microsoft

Η σελίδα περιέχει εκδόσεις για όλα τα λειτουργικά (iOS, Windows, Mac)

Windows 64bit

Windows 86bit

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


35  +    =  42