Η Microsoft παρουσιάζει δείγματα από την επόμενη σημαντική ενημέρωση των Windows 10

Η Microsoft μοίρασε μία πολύ μικρή γεύση για το τι ετοιμάζει για την επόμενη ενημέρωση δυνατοτήτων των Windows 10 που θα έρθει το πρώτο εξάμηνο του 2021.

Η ενημέρωση των Windows 10 για το Μάιο του 2020, επίσης γνωστή ως 20H1, αναμένεται να ξεκινήσει μεταξύ 26 Μαΐου και 28 Μαΐου. Η δεύτερη ενημέρωση των Windows 10 για το έτος 2020 δεν θα εισαγάγει σημαντικές αλλαγές ή νέες δυνατότητες. Θα είναι άλλη μια αναβάθμιση χαμηλού επιπέδου, παρόμοια με την ενημέρωση του Νοεμβρίου 2019, η οποία κυκλοφόρησε το δεύτερο εξάμηνο του 2019.

Αν και δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί επίσημα ακόμη από τη Microsoft, μια ανάρτηση ιστολογίου από την εταιρεία αποκάλυψε λεπτομέρειες για τις μελλοντικές ενημερώσεις των Windows 10.

Μετά την ενημέρωση του Μαΐου 2020, η επόμενη πραγματική ενημέρωση δυνατοτήτων θα κάνει το ντεμπούτο της το πρώτο εξάμηνο του επόμενου έτους και θα είναι με κωδικό όνομα Windows 10 21H1 ή Iron (Fe).

  Σταματάνε στις 31 Οκτώβρη οι πωλήσεις των Windows 7 και 8.1

Σε μια ανάρτηση ιστολογίου για το Υποσύστημα Linux των Windows (Windows Subsystem for Linux 2 ή WSL 2), η Microsoft επιβεβαίωσε “κατά λάθος” ότι η επόμενη ενημέρωση δυνατοτήτων θα έρθει με κωδικό όνομα “Iron” (σίδηρος) και θα μεταφερθεί στους Insiders (Fast Ring) τον Ιούνιο.

Προς το παρόν, οι Insiders τρέχουν το “mn_release branch”. Το «mn» σημαίνει Manganese (μαγγάνιο), το οποίο είναι ένα στοιχείο στον περιοδικό πίνακα, καθώς επίσης και το εσωτερικό όνομα κωδικού για τα Windows 10 20H2, την επόμενη δευτερεύουσα ενημέρωση χαρακτηριστικών, που θα μας έρθει αργότερα φέτος.

Μετά το μαγγάνιο (20H2), το επόμενο εσωτερικό κωδικό όνομα για τα Windows 10 21H1 είναι το Iron. Φαίνεται ότι εκεί στην Microsoft κάποιος έχει πιάσει τον περιοδικό πίνακα και βαφτίζει με την σειρά.

Πάντως το Fast Ring βρίσκεται επί του παρόντος στο Manganese (Mn). Περιμένουμε το Fast Ring να μεταβεί στο Iron (Fe) προς το τέλος του Ιουνίου. Τα Windows 10 21H1, επίσης γνωστά ως Windows 10 Iron (Fe), θα είναι η πρώτη μεγάλη ενημέρωση για το 2021.

  Windows 10: Βρείτε το αρχικό κλειδί του υπολογιστή σας

Σε ένα podcast των Windows Insider, η Microsoft έδειξε ένα νέο μενού “Έναρξη” των Windows, που εμφανίζει πολύχρωμα Live Tiles.

Σε αντίθεση με το τρέχον μενού Έναρξη, η νέα διάταξη προσφέρει ένα πιο ενοποιημένο χρώμα φόντου τόσο σε σκοτεινές όσο και σε φωτεινές λειτουργίες και το χρώμα της εφαρμογής δεν κυριαρχεί στο χρώμα του φόντου.

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω email

Το email σας για την αποστολή κάθε νέας δημοσίευσης

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

6  +  2  =  

Previous Story

Αυτόματη απόκρυψη των γραμμών κύλισης στα Windows 10

Next Story

Microsoft: σφάλμα στην αθροιστική ενημέρωση KB4535996