Η Microsoft πληρώνει μέχρι και 650 δολάρια για το MacBook Air

Η Microsoft μόλις ανακοίνωσε ένα νέο πρόγραμμα προώθησης των προσόντων της που στοχεύει τους χρήστες της Apple. Η εταιρεία τους ζητάει να ανταλλάξουν το MacBook Air για 650 δολάρια πιστωτικό υπόλοιπο, εφόσον συμφωνούν να αγοράσουν ένα Surface Pro 3.

Microsoft surface pro 3

Η κίνηση της εταιρείας από το Redmond να δελεάσει τους χρήστες της Apple δεν αποτελεί έκπληξη, δεδομένου ότι έχει ήδη ξεκινήσει παρόμοιες προσφορές για τους ιδιοκτήτες συσκευών iPhone και iPad.

Ο υπεύθυνος του Surface της Microsοft Panos Panay, κατά την διάρκεια της παρουσίασης του Surface Pro 3 το σύγκρινε ανοιχτά με το MacBook Air στη Νέα Υόρκη στις 20 Μαΐου, αναφερόμενος στο νέο tablet, σαν τη συσκευή που θα αντικαταστήσει τα laptop του κόσμου.

surface pro 3 macbook offer

Έτσι αυτή τη φορά, η Micrοsoft προσφέρει μέχρι και 650 δολάρια (γύρω στα 480 ευρώ) στους ιδιοκτήτες συσκευών MacBook Air, που επιθυμούν να τις αλλάξουν με ένα Surface Pro 3. Φυσικά, η εμπορική αξία του MacBook Air θα μειωθεί ανάλογα με το μοντέλο του Surface Pro 3 μοντέλο που αποφασίσει να αγοράσει κάποιος. Λέτε να πιάσει;

  Microsoft: ένα κορίτσι επιλέγει το Surface αντί για ένα iPad

Να υπενθυμίσουμε ότι το Surface Pro 3 έρχεται με μια οθόνη 12 ιντσών και διαθέτει πολλά μοντέλα με διαφορές στη CPU, ξεκινώντας με ένα Intel Core i3 και τελειώνει με ένα i7. Υπάρχουν δύο επιλογές μνήμης RAM, στα 4 GB και στα 8 GB, και φέρουν μέχρι και 512 GB δίσκο ανάλογα με την έκδοση που θα επιλέξει κάποιος.

Η σημερινή προσφορά της Micrοsoft είναι διαθέσιμη μόνο στα καταστήματα της εταιρείας που βρίσκονται στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά. Για να δούμε αν θα μπορέσει να δελεάσει τους φανατικούς οπαδούς της Apple. Κάπως χλωμό μας φαίνεται…

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω email

Το email σας για την αποστολή κάθε νέας δημοσίευσης

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

6  +  3  =  

Previous Story

Αντισταθείτε στο σχέδιο συλλογής προσωπικών δεδομένων από το Facebook

Next Story

ProtonMail: Το ασφαλέστερο email από ερευνητές του CERN και του MIT