Η Microsoft σταμάτησε την ενημέρωση των Windows 10 October 2018

Είναι πλέον συνήθεια σε κάθε μεγάλο update των Windows η Microsoft να έχει προβλήματα. Το αντίθετο θα ήταν μία απίθανη περίπτωση. Έτσι και τώρα η Microsoft σταματάει το χειροκίνητο update της έκδοσης 1809 μέχρι να λύσει τα δικαιολογημένα παράπονα των πελατών της.

Μερικοί από τους χρήστες που προχώρησαν στην νέα αναβάθμιση των Windows 10 (έκδοση 1809) ανακάλυψαν ένα κρίσιμο σφάλμα που προκαλεί απροσδόκητη κατάργηση προσωπικών αρχείων κατά τη διάρκεια της αναβάθμισης, όπως έγγραφα και εικόνες.

Φαίνεται ότι ο αριθμός αυτός των χρηστών, που έχασαν τα αρχεία τους, αυξάνεται συνεχώς, αφού ολοένα και περισσότεροι αναφέρουν το ίδιο πρόβλημα και έτσι η Microsoft απέσυρε τελικά το Windows 10 October 2018 Update.

Σήμερα, η Microsoft ανακοίνωσε σε ένα έγγραφο υποστήριξης, ότι η ενημέρωση των Windows 10 October 2018 έχει σταματήσει και δεν μπορείτε πλέον να κάνετε χειροκίνητη λήψη της ενημέρωσης.

Η Microsoft εξηγεί ότι η εταιρεία ερευνά τις αναφορές και ότι η ενημερωμένη έκδοση θα δημοσιευθεί εκ νέου όταν εγκατασταθεί μια νέα ενημερωμένη έκδοση κώδικα για την αντιμετώπιση του κρίσιμου σφάλματος !!!. Κλασσική Microsoft.

  Samsung: Αν δεν αλλάξουμε, δεν επιβιώνουμε

Αναφέρει στην σχετική ανακοίνωσή της: “Έχουμε διακόψει την ανάπτυξη της ενημερωμένης έκδοσης των Windows 10 Οκτωβρίου 2018 (έκδοση 1809) για όλους τους χρήστες, καθώς διερευνούμε μεμονωμένες αναφορές χρηστών που έχουν χάσει κάποια αρχεία μετά την ενημέρωση. Θα σας ενημερώσουμε ξανά όταν θα ξαναρχίσουμε την ενημέρωση των Windows 10 Οκτωβρίου 2018”.

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα μετά την εγκατάσταση της ενημερωμένης έκδοσης των Windows 10 Οκτωβρίου 2018, μπορείτε να επαναφέρετε την προηγούμενη ενημέρωση, ανατρέχοντας στις Ρυθμίσεις > Ενημέρωση και ασφάλεια> Αποκατάσταση και αν φυσικά δεν έχετε διαγράψει τα παλιά αρχεία της εγκατάστασης. Προς το παρόν όμως, αν είστε από τους “τυχερούς” και έχετε χάσει τα αρχεία σας, δεν υπάρχει κανένας τρόπος ανάκτησης αυτών των χαμένων δεδομένων, ακόμα και να γυρίσετε σε προηγούμενη έκδοση..

Πάντως για τη ιστορία στο δικό μας το update δεν χάσαμε κανένα έγγραφο. Είναι όλα στην θέση τους. Εσείς?

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

3 Comments

Leave a Reply
  1. Στο Pc κανένα πρόβλημα. Στο laptop σταμάτησε (πάγωσε) στο 97% και από τότε έκανα επανεκκινήσεις, δουλεύει με το προηγούμενο update (1803) αλλά κάνοντας χειροκίνητη εγκατάσταση, μου λέει ξανά και ξανά ότι τα windows 10 είναι ενημερωμένα και σταματάει εκεί. Μέρες τώρα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


  +  53  =  59