Η Microsoft κυκλοφόρησε τα Windows 10 19H1 Build 18298

Η κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση των 19H1 για τους Fast ringers και σύμφωνα με το changelog περιλαμβάνει πολλά νέα χαρακτηριστικά και αλλαγές στο .

Πρώτα απ ‘όλα, τα Windows 10 build 18298 φέρνουν βελτιώσεις στην εφαρμογή “Ρυθμίσεις”, προκειμένου να παρέχει μια πιο απλή προσέγγιση  στις επιλογές σύνδεσης. Μπορείτε να ρυθμίσετε τα ασφαλείας στα Windows 10 από την εφαρμογή “Ρυθμίσεις” στις επιλογές Λογαριασμοί > Σύνδεση.

Υπάρχουν επίσης βελτιώσεις για το File Explorer. Αυτή η νέα έκδοση εισάγει ένα νέο εικονίδιο ειδικά τροποποιημένο για να δείχνει καλύτερα με το χρόνο φωτισμού που είναι μέρος των Windows 10 19H1.

Η ανακοίνωσε επίσης αλλαγές στον προεπιλεγμένο φάκελο λήψεων, καθώς η Microsoft εισάγει νέες επιλογές ταξινόμησης σε αυτήν την έκδοση.
Όπως εξηγεί η Microsoft: “Τις περισσότερες φορές, όταν κάνετε λήψη ενός αρχείου, δεν αλλάζετε το όνομα του, πριν το κατεβάσετε. Εξαιτίας αυτού, τα ονόματα δεν είναι πάντα πολύ ευκρινή (π.χ. cake_134_small_red.jpg). Αυτό δεν καθιστά βέλτιστη τη διαλογή ονόματος, αφού είναι δύσκολο να βρεθεί το αρχείο που ψάχνετε, επομένως σε αυτήν την έκδοση υπάρχει μία προεπιλεγμένη ταξινόμηση που εμφανίζει το πιο πρόσφατα ληφθέν αρχείο στην κορυφή της λίστας”.

Επιπλέον, υπάρχουν βελτιώσεις στο Έναρξης που σκοπεύουν στην γρήγορη αποσύνδεση ομάδων και φακέλων, καθώς και βελτιώσεις του πληκτρολογίου αφής με βελτιωμένη ακρίβεια. Το Σημειωματάριο ανανεώθηκε με μια δέσμη νέων λειτουργιών, συμπεριλαμβανομένου ενός δείκτη με αστερίσκο στη γραμμή τίτλου για να δείξει πότε υπάρχουν μη αποθηκευμένες αλλαγές, αλλά και μια επιλογή για την αποστολή σχολίων από την ενότητα του μενού Βοήθεια.

Ο αφηγητής αποκτά το δικό του μερίδιο ενημερώσεων σε αυτήν την έκδοση, και η πιο σημαντική είναι η τροποποίηση της αρχικής ς του Αφηγητή που σας επιτρέπει πλέον να έχετε πρόσβαση σε όλες τις επιλογές αυτής της ς. Λογικά, έτσι θα πρέπει να μπορείτε να εργάζεστε με τον Αφηγητή πιο εύκολα, είτε πρόκειται για μία νέα ρύθμιση είτε για μία αλλαγή της υπάρχουσας διαμόρφωσης.

Υπάρχουν επίσης αρκετές μικρό-βελτιώσεις σε αυτή την έκδοση, και μπορείτε να τις δείτε όλες από εδώ.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

4 Comments

Leave a Reply
  1. Τέλεια εγώ το πέρασα σήμερα και κολησε για ώρες στο boot …καμιά ελπίδα αναγκάστηκα να ξαναπεράσω πάλι τα windows

  2. Το πέρασα πριν λίγες μέρες αλλά μου κρασαρε πολλές φορες το σύστημα, οπότε το έβγαλα, γενικότερα είναι ρίσκο να ανικεις στους ‘insiders’

  3. Με το που το εκανα εγκατάσταση δεν έχω ήχο τώρα πως το διορθώνω τον ήχο?

    • μην χρησιμοποιείς insider builds, εδώ δεν λειτουργούν τα stable. Ο ήχος μπορεί να είναι από drivers που δεν είναι συμβατά με τη νέα έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).