Αναβάθμιση σε Windows 10; Λεπτομερής οδηγός της Microsoft

Η μόλις κυκλοφόρησε ένα λεπτομερή οδηγό προκειμένου να βοηθήσει τη μετάβαση στο λειτουργικό 10 αλλά και να σας βοηθήσει να κάνετε την όλη διαδικασία πιο γρήγορη αν σκοπεύετε να το εγκαταστήσετε σε περισσότερους υπολογιστές.

Η εταιρεία από το Redmond υποστηρίζει ότι το καλοκαίρι είναι η τέλεια στιγμή για την συγκεκριμένη εκπαίδευση και για να ξεκινήσετε μια αναβάθμιση σε Windows 10.ms windows 10 upd

“Το καλοκαίρι είναι μια φανταστική στιγμή για την εκπαίδευση των administrators για να κάνουν αναβαθμίσεις σε σχολεία, ή κολέγια σε συστήματα και υποδομές,” αναφέρει η Microsoft.

Ο οδηγός συμπεριλαμβάνει τις τυπικές οδηγίες για το πώς να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε τα Windοws 10, αλλά και πώς να δημιουργήσετε μέσα εγκατάστασης που θα κάνουν την ενημέρωση πολύ πιο γρήγορη.

Αν και αυτός ο οδηγός απευθύνεται ειδικά σε σχολεία, μπορεί να είναι πολύ πρακτικός για όλους τους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να αναβαθμίσουν σε Windows 10.

Όπως προαναφέραμε ο οδηγός είναι πολύ χρήσιμος ειδικά για αυτούς που πρέπει να κάνουν την ίδια διαδικασία σε περισσότερους από έναν υπολογιστές.

Υπάρχουν συμβουλές και για μετά την εγκατάσταση που θα σας βοηθήσουν να ασχοληθείτε με οποιαδήποτε θέματα συμβατότητας λογισμικού, προβλήματα υλικού (), εγκατάσταση ενημερώσεων, και λίγο πολύ όλα όσα θα πρέπει να κάνετε για να εξασφαλίσετε μια ομαλή εμπειρία με τα Windοws 10.

Δείτε τον οδηγό:

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).