Αναβάθμιση σε Windows 10; Λεπτομερής οδηγός της Microsoft


Η Microsoft μόλις κυκλοφόρησε ένα λεπτομερή οδηγό προκειμένου να βοηθήσει τη μετάβαση στο λειτουργικό Windows 10 αλλά και να σας βοηθήσει να κάνετε την όλη διαδικασία πιο γρήγορη αν σκοπεύετε να το εγκαταστήσετε σε περισσότερους υπολογιστές.

Η εταιρεία από το Redmond υποστηρίζει ότι το καλοκαίρι είναι η τέλεια στιγμή για την συγκεκριμένη εκπαίδευση και για να ξεκινήσετε μια αναβάθμιση σε Windows 10.ms windows 10 upd

“Το καλοκαίρι είναι μια φανταστική στιγμή για την εκπαίδευση των IT administrators για να κάνουν αναβαθμίσεις σε σχολεία, ή κολέγια σε συστήματα και υποδομές,” αναφέρει η Microsoft.

Ο οδηγός συμπεριλαμβάνει τις τυπικές οδηγίες για το πώς να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε τα Windοws 10, αλλά και πώς να δημιουργήσετε μέσα εγκατάστασης USB που θα κάνουν την ενημέρωση πολύ πιο γρήγορη.

Αν και αυτός ο οδηγός απευθύνεται ειδικά σε σχολεία, μπορεί να είναι πολύ πρακτικός για όλους τους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να αναβαθμίσουν σε Windows 10.

Όπως προαναφέραμε ο οδηγός είναι πολύ χρήσιμος ειδικά για αυτούς που πρέπει να κάνουν την ίδια διαδικασία σε περισσότερους από έναν υπολογιστές.

Υπάρχουν συμβουλές και για μετά την εγκατάσταση που θα σας βοηθήσουν να ασχοληθείτε με οποιαδήποτε θέματα συμβατότητας λογισμικού, προβλήματα υλικού (hardware), εγκατάσταση ενημερώσεων, και λίγο πολύ όλα όσα θα πρέπει να κάνετε για να εξασφαλίσετε μια ομαλή εμπειρία με τα Windοws 10.

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Δείτε τον οδηγό:


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news