Η Microsoft βαφτίζει τις διαφημίσεις Windows Tips

Ενώ η συνεχίζει να βελτιώνει το λειτουργικό 10 για να γίνει πιο φιλικό προς το χρήστη, μερικές φορές η εταιρεία κάνει δηλώσεις που δεν την βοηθούν καθόλου. Ούτε αυτή ούτε το λειτουργικό της σύστημα.

Παρακάτω θα δούμε τι συνέβη πρόσφατα, όταν οι χρήστες του λειτουργικού της εταιρείας άρχισαν να αναφέρουν ότι βλέπουν στον , το νέο πρόγραμμα περιήγησης του Redmond που αντικαθιστά τον Internet Explorer και το οποίο διατίθεται αποκλειστικά στα οws 10.

Οι χρήστες ανέφεραν ότι παρατήρησαν αναδυόμενα παράθυρα πάνω από το εικονίδιο του στη γραμμή εργασιών που προσπαθούσαν πείσουν χρήστες browsers τρίτων να χρησιμοποιούν εφαρμογές της Microsoft. Έτσι με το δίκιο τους παραπονέθηκαν για διαφημίσεις.Windows 10

Σύμφωνα όμως με την Microsoft αυτό δεν ισχύει, καθώς όπως ανέφερε η εταιρεία, πρόκειται για συμβουλές που έρχονται για να βοηθήσουν τους χρήστες να αξιοποιήσουν στο έπακρο τα Windοws 10 και τις διαθέσιμες εφαρμογές τους.

Πως μπορούν να μετατραπούν οι διαφημίσεις σε συμβουλές;

“Καθώς συνεχίζουμε να βελτιώνουμε τον Microsoft Edge, ενημερώνουμε τους χρήστες μας για τις μεγάλες νέες δυνατότητες που είναι διαθέσιμες στο πρόγραμμα περιήγησης με ειδοποιήσεις των Windows 10. Οι ειδοποιήσεις Windows Tips δημιουργήθηκαν για να παρέχουν γρήγορες, και εύκολες πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν και να ενισχύσουν την εμπειρία με τα windοws 10. Οι χρήστες των Windows 10 μπορούν να αλλάξουν εύκολα τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις και τις προτιμήσεις, εφόσον το επιθυμούν, απενεργοποιώντας αυτές τις συμβουλές και τις ειδοποιήσεις των Windows από τις ρυθμίσεις του συστήματος τους”, δήλωσε ένας εκπρόσωπος της εταιρείας.

  DuckDuckGo App Tracking Protection για τους χρήστες του Android

Πράγματι, αυτές οι “συμβουλές” μπορούν να απενεργοποιηθούν αν θέλετε από το Ρυθμίσεις – Εξατομίκευση – Έναρξη, όπως δείχνει και η παρακάτω εικόνα (η εικόνα είναι από Virtualbox με Windοws 10 που δεν έχω ενεργοποιήσει)

Έτσι, τα Windοws 10 θα σταματήσουν να διαφημίζουν διάφορα. win-10-tips

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).