Ανάκληση 2.800.000 πλυντηρίων της Samsung

Δεν τελειώνουν τα προβλήματα της , και όπως φαίνεται τα πράγματα χειροτερεύουν. Η εταιρεία ανακοίνωσε ανάκληση σε 2.800.000 top-load πλυντήρια ρούχων μετά από αναφορές ότι οι συσκευές παρουσιάζουν προβλήματα κατά τη χρήση.

Η Επιτροπή Ασφάλειας Καταναλωτικών Προϊόντων εξέδωσε την ανακοίνωση ανάκλησης σήμερα, προειδοποιώντας τους ιδιοκτήτες ότι η χρήση των πλυντηρίων θα μπορούσε να προκαλέσει τραυματισμούς.dump Samsung

“Στα top-load πλυντήρια μπορεί να αποκολληθεί ο κάδος από το σασί κατά τη χρήση … Η ανάκληση αφορά 34 top-load πλυντηρίων της Samsung. Τα πλυντήρια διαθέτουν αριθμούς μοντέλου και σειριακούς αριθμούς και οι πληροφορίες μπορούν να βρεθούν σε δύο ετικέτες που βρίσκονται πάνω στο πίσω μέρος του μηχανήματος …”

Σύμφωνα με την Επιτροπή Ασφάλειας Καταναλωτικών Προϊόντων, η εταιρεία της Νότιας Κορέας έχει λάβει μέχρι στιγμής “733 αναφορές για πλυντήρια που παρουσιάζαν υπερβολικούς κραδασμούς ή απόσπαση του κάδου από το σασί του πλυντηρίου.”

Εννέα από αυτά τα περιστατικά έχουν οδηγήσει σε τραυματισμούς, με ένα σπασμένο σαγόνι, ένα τραυματισμό στον ώμο και πολλά άλλα.

  LibreOffice 7.3.5 stable μόλις κυκλοφόρησε

Νωρίτερα φέτος, η εταιρεία “κέρδισε” μια συλλογική αγωγή μετά από αρκετές καταγγελίες καταναλωτών πάλι για εκρήξεις σε πλυντήρια.

Μιλώντας για εκρήξεις, να υπενθυμίσουμε και το εκρηκτικό 7 της Samsung, που τελικά η εταιρεία αναγκάστηκε να σταματήσει την παραγωγή και την διάθεσή του εντελώς.

Σε περίπτωση που έχετε στην κατοχή σας κάποιο πλυντήριο ρούχων της Κορεάτικης εταιρείας, βεβαιωθείτε ότι δεν κινδυνεύετε εσείς και η οικογένειά σας. Περισσότερες πληροφορίες για τα μοντέλα που θα γίνει ανάκληση θα βρείτε στην παρακάτω σελίδα:

https://www.cpsc.gov/Recalls/2016/samsung-recalls-top-load-washing-machines

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


81  +    =  86