Μισή ώρα για να εκκινήσουν τα Windows 7 με CPU μόλις στα 5MHz

Youtuber δοκίμασε να εκκινήσει τα Windows 7 με 200 φορές χαμηλότερη από την επίσημη ελάχιστη απαίτηση . Μετά από πολλές δοκιμές εκκίνησαν αλλά απαίτησαν μισή ώρα για την πλήρη ενεργοποίηση τους.

Windows 7

Ο Youtuber NTDEV άρχισε να πειραματίζεται με το μηχάνημά του, όχι όμως κάνοντας overckocking αλλά χαμηλώνοντας όσο γίνεται την απόδοσή του. Έφτασε την CPU στα 5 MHz, σε εποχές δηλαδή γύρω στο τέλος της δεκαετίας του 1970.

Αφήνοντας μία ελάχιστη μνήμη, στα 128 MB, απενεργοποιώντας το LogonUI και τρέχοντας το σε λειτουργία κατάφερε να εκκινήσει τα Windows 7. Και όχι μόνο αυτό, αλλά όπως θα δείτε και στο παρακάτω κατάφερε να κάνει πολλαπλές εργασίες με περισσότερα από ένα προτα ανοιχτά ταυτόχρονα.

Η εργασία του NTDEV εκτελείται σε μια εικονική μηχανή που τρέχει ένα -S χρονισμένο στα 50MHz μαζί με 128MB μνήμης . Μόλις τα Windows 7 εκκινηθούν πλήρως (μια διαδικασία που διαρκεί περίπου 28 λεπτά), είναι σε θέση να εκτελέσει προγράμματα όπως το Σημειωματάριο και ένα άλλο που εμφανίζει την τρέχουσα ταχύτητα ρολογιού των 5 MHz. Ο YouTuber μπόρεσε ακόμη και να εκτελέσει το σύστημα με μόλις 36 MB μνήμης RAM, αλλά για να γίνει αυτό απαιτεί τη χρήση του υ σελίδας.

Αν αναρωτιέστε, η συνιστά τουλάχιστον έναν επεξεργαστή 1 GHz, 1 GB μνήμης RAM και 16 GB αποθηκευτικού χώρου για την εκτέλεση των Windows 7. Αναμενόμενα, το σύστημα είναι οδυνηρά αργό, αλλά δεν είναι το πιο αργό που έχει καταφέρει ο NTDEV. Παλαιότερα είχε κατορθώσει να τρέξει τα Windows XP μόλις στο 1MHz. Αυτή η διαμόρφωση χρειάστηκε περίπου τρεις ώρες για να ξεκινήσει, είπε.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Get the best viral stories straight into your inbox!
Windows 7

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).