Τι ετοιμάζει το ίδρυμα Mozilla

Ένα έγγραφο που διέρρευσε από το ίδρυμα εμφανίζει με Firefox OS, TV stick, router, αλλά και ένα υπολογιστή.Mozilla firefox os devices leak

Νωρίτερα αυτό το μήνα, το ίδρυμα Μozilla ανακοίνωσε ότι τα smartphones με Firefox OS δεν θα πωλούνται μέσω εταιρειών κινητής. Η εταιρεία αρνήθηκε να αναφέρει το τι σχεδιάζει για το Firefox OS, εκτός του ότι θέλουν να πειραματιστούν με “συνδεδεμένες συσκευές.”

Σήμερα, έχουμε ένα έγγραφο που διέρρευσε, και το οποίο επιβεβαιώνει αυτά που ισχυρίστηκε το ίδρυμα Mozilla.

Η διαρροή προήλθε από το Ισπανικό blog Hipertextual. Το έγγραφο όπως βλέπετε, εμφανίζει τέσσερις νέες συσκευές με Firefox OS: ένα tablet, ένα router, ένα smart TV stick, και ένα πληκτρολόγιο υπολογιστή. Το VB ζήτησε από το ίδρυμα Mozilla περισσότερες πληροφορίες.

“Στο Mozilla δουλεύουμε και είμαστε ακόμα στα αρχικά στάδια διερεύνησης και προτυποποίησης νέων περιπτώσεων χρήσης του Firefox OS στον κόσμο των συνδεδεμένων συσκευών” δήλωσε ο Denelle Dixon-Thayer, επικεφαλής του τμήματος επιχειρήσεων και νομικών του Mozilla. Τι γίνεται όμως με τα παραπάνω προϊόντα;

“Το παρόν έγγραφο αποτελεί ένα πρώιμο concept του project από έναν από τους προγραμματιστές μας,” επιβεβαιώνει ο Dixon-Thayer. Όπως κάθε εταιρεία τεχνολογίας, ο Μozilla αγαπά να πειραματίζεται με νέες ιδέες. Η εταιρεία δεν επιβεβαίωσε ότι τα projects αυτά βρίσκονται σήμερα σε εξέλιξη, αλλά μόνο ότι έχει δημιουργηθεί το concept από κάποιον προγραμματιστή.

Έτσι υπάρχει περίπτωση να μην δούμε ποτέ κάποια από τις συσκευές που εμφανίζονται στις .

To ίδρυμα Μozilla δεν ανέφερε επιπρόσθετες πληροφορίες, αλλά αναμένουμε ότι στο επόμενο CES μάλλον θα μάθουμε ακριβώς τι ετοιμάζει.

Δείτε τις εικόνες που διέρρευσαν:

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).