NASA ανεξάρτητη έρευνα για τα UFO

Η NASA θα πραγματοποιήσει μια ανεξάρτητη για την εμβάθυνση στα μυστήρια γύρω από τα άγνωστα εναέρια φαινόμενα (UAP από το unidentified aerial phenomena) και το CNN αναφέρει:

Η ομάδα θα περιλαμβάνει εμπειρογνώμονες σε πολλούς κλάδους (αστροβιολογία, επιστήμη δεδομένων, ωκεανογραφία, γενετική, πολιτικής και πλανητικής επιστήμης) καθώς και τον συνταξιούχο αστροναύτη της NASA Scott Kelly, πρώην πιλότο μαχητικών, πιλότο δοκιμών και συνταξιούχο καπετάνιο του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ.

ufo

Η διαστημική , η οποία ανακοίνωσε για πρώτη φορά ότι θα σχηματίσει την ομάδα τον Ιούνιο, αποκάλυψε ότι θα διευθύνεται από τον αστροφυσικό David Sperge, ο οποίος είναι πρόεδρος του Ιδρύματος Simons στη .

Η νέα ομάδα δεν θα επιδιώξει απαραίτητα να προσδιορίσει τι ακριβώς είναι τα UAP, που έχουν δει να κινούνται στον εναέριο χώρο τις τελευταίες δεκαετίες. Αντίθετα, η ομάδα θα προσπαθήσει να καταγράψει πώς ακριβώς είναι καλύτερο για τη NASA να προσεγγίσει περαιτέρω την του φαινομένου.

Η διαστημική υπηρεσία έχει ήδη αναφέρει ότι ο περιορισμένος αριθμός παρατηρήσεων των UAP έχει καταστήσει πολύ δύσκολη την εξαγωγή επιστημονικών συμπερασμάτων σχετικά με τη φύση τέτοιων γεγονότων. “Χωρίς πρόσβαση σε ένα εκτεταμένο σύνολο δεδομένων, είναι σχεδόν αδύνατο να επαληθευτεί ή να εξηγηθεί οποιαδήποτε παρατήρηση, επομένως το επίκεντρο της μελέτης είναι να ενημερώσει τη NASA ποια πιθανά δεδομένα θα μπορούσαν να συλλεχθούν στο μέλλον για να διακρίνει επιστημονικά τη φύση των UAP”, αναφέρει ένα δελτίο τύπου της NASA.

Αυτή η μελέτη, που αναμένεται να διαρκέσει περίπου εννέα μήνες, θα είναι δημόσια.

“Η εξερεύνηση του άγνωστου στο διάστημα και της ατμόσφαιρας βρίσκεται στο επίκεντρο αυτού που είμαστε στη NASA”, δήλωσε ο Zurbuchen την Παρασκευή.

“Η κατανόηση των δεδομένων που έχουμε γύρω από τα UAP είναι πολύ κρίσιμη και θα μας βοηθήσει να βγάλουμε επιστημονικά συμπεράσματα για το τι συμβαίνει στον ουρανό μας. Τα δεδομένα είναι η γλώσσα των επιστημόνων και κάνουν το ανεξήγητο, εξηγήσιμο.”

Συγκεκριμένα, η ομάδα θα αναζητήσει δεδομένα για “γεγονότα στον ουρανό που δεν μπορούν να αναγνωριστούν σαν αεροσκάφη ή γνωστά φυσικά φαινόμενα – από επιστημονική άποψη”, ανέφερε η υπηρεσία.

Τα άγνωστα εναέρια φαινόμενα παρουσιάζουν ενδιαφέρον, από άποψη ασφάλειας αλλά δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι είναι εξωγήινης προέλευσης, ανέφερε η NASA κατά την αρχική ανακοίνωσή της τον Ιούνιο.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.081 εγγεγραμμένους.
UFO,NASA,UAP,iguru

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).