Νέα προϊόντα Microsoft 365 Backup και Microsoft 365 Archive

Η Microsoft ανακοίνωσε δύο νέα στο Microsoft Inspire αυτή την εβδομάδα: Το Microsoft 365 Backup και το Microsoft 365 Archive. Πρόκειται για δύο λύσεις δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για το Microsoft cloud.

Περισσότερα από 2 δισεκατομμύρια έγγραφα και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστίθενται στο Microsoft 365 κάθε μέρα, σύμφωνα με τη Microsoft. Τα δύο νέα προϊόντα θα βοηθήσουν τους διαχειριστές και τους οργανισμούς να προστατεύουν τα δεδομένα “καθ' όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής τους”.backup and archive

Το Microsoft 365 Backup θα δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων του OneDrive, του SharePoint και του Exchange με “πρωτοφανείς ταχύτητες”, ενώ τα διατηρεί “εντός των ορίων ασφαλείας του Microsoft 365”.syntex manage screenshot 1

Η Microsoft επισημαίνει ότι οι διαχειριστές θα μπορούν να ρυθμίζουν τη νέα δυνατότητα για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας όλων ή για ξεχωριστών τοποθεσιών στο SharePoint, σε λογαριασμούς του OneDrive και inbox του Exchange. Η λύση υποστηρίζει και την επαναφορά αρχείων, τοποθεσιών και στοιχείων γραμματοκιβωτίου “σε ένα προηγούμενο χρονικό σημείο”.

Το Microsoft 365 Backup θα υποστηρίζει τη λειτουργία και φιλτραρίσματος για την εύρεση δεδομένων σε αντίγραφα ασφαλείας χρησιμοποιώντας μεταδεδομένα, όπως ονόματα στοιχείων ή τοποθεσιών.

Η νέα υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη στο κέντρο διαχείρισης του Microsoft 365.

Η Microsoft σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το Microsoft 365 Backup σαν προεπισκόπηση το τέταρτο τρίμηνο του 2023. Οι ενδιαφερόμενοι οργανισμοί μπορούν να εγγραφούν για την προεπισκόπηση από εδώ.

Το Microsoft 365 Archive είναι μια λύση “ψυχρής” αποθήκευσης που έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τους οργανισμούς να μειώσουν το κόστος αποθήκευσης για δεδομένα που δεν χρησιμοποιούνται πλέον ενεργά.syntex manage screenshot 2

Το Microsoft 365 Archive προσθέτει ένα επίπεδο ψυχρής αποθήκευσης “για τη διατήρηση ανενεργών ή παλιών δεδομένων εντός του SharePoint σε οικονομική τιμή που ταιριάζει με την αξία του σταδίου κύκλου ζωής αυτών των δεδομένων”.

Οι ενδιαφερόμενοι οργανισμοί μπορούν να υποβάλουν αίτηση για τη δημόσια προεπισκόπηση από εδώ.

Και τα δύο νέα εφεδρικά προϊόντα θα κυκλοφορήσουν σαν προεπισκόπηση αργότερα μέσα στο έτος. Η Microsoft δεν έχει αποκαλύψει ακόμα την τιμή των δύο προϊόντων.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Subscribe to Blog via Email

Subscribe to this blog and receive of new posts by email.

Microsoft 365 Backup,Microsoft 365 Archive

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).