Νέος ιστότοπος UFO από το Πεντάγωνο των ΗΠΑ

Το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ εγκαινίασε έναν ιστότοπο που συλλέγει δημόσια διαθέσιμες πληροφορίες για μη αναγνωρισμένα ανώμαλα φαινόμενα (UAP από το unidentified anomalous phenomena).

usa ufo

“Προς το παρόν, το ευρύ κοινό θα μπορεί να διαβάσει τις αναρτημένες πληροφορίες”, αναφέρει το CNET.

“Σύντομα, οι κυβερνητικοί υπάλληλοι των ΗΠΑ, οι εργολάβοι και τα μέλη των υπηρεσιών που γνωρίζουν τα αμερικανικά προγράμματα θα μπορούν να αναφέρουν τις δικές τους εμφανίσεις και αργότερα, θα μπορούν να υποβάλλουν αναφορές ακόμα περισσότεροι.”

«Αυτός ο ιστότοπος θα παρέχει πληροφορίες, όπως φωτογραφίες και βίντεο, για επιλυμένες υποθέσεις UAP καθώς αποχαρακτηρίζονται και εγκρίνονται για δημόσια δημοσίευση”, ανέφερε το υπουργείο σε μια ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε την Πέμπτη.

“Το άλλο περιεχόμενο του ιστότοπου περιλαμβάνει τάσεις αναφοράς και μια ενότητα συχνών ερωτήσεων, καθώς και συνδέσμους προς επίσημες αναφορές, δελτία τύπου και άλλους πόρους που μπορεί να βρει το κοινό χρήσιμους, όπως οι ισχύοντες νόμοι και ιστότοποι παρακολούθησης αεροσκαφών, αερόστατων και δορυφόρων.”

Προς το παρόν, ένα από τα πιο ενδιαφέροντα μέρη του ιστότοπου είναι η ενότητα των τάσεων (trends). Προφανώς, τα περισσότερα αναφερόμενα UAP είναι στρογγυλά, λευκά, ασημί ή ημιδιαφανή, εντοπίζονται σε ύψος περίπου 10.000 έως 30.000 πόδια, μεγέθους 1-4 μέτρων και δεν εκπέμπουν θερμικά καυσαέρια.

Τα για θεάσεις περιλαμβάνουν τόσο ανατολικές όσο και τις δυτικές ακτές των ΗΠΑ.

Υπάρχει επίσης μια μικρή ενότητα βίντεο με ονόματα όπως “DVIDS Video – Unresolved Case: Navy 2021 Flyby” και “UAP Video: Middle East Object“.

Οι αναγνώστες μπορούν να αφήνουν τα σχόλιά τους στα βίντεο. Για το βίντεο “Middle East Object”, ένα άτομο γράφει “Παρατήρησα ότι δεν είδα ποτέ να σκιά. Αλλά αντικείμενα έχουν σκιές.”

Δείτε το site: https://www.aaro.mil/

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Subscribe to Blog via Email

Subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).