Οι Νεοϋορκέζοι μπορούν να παντρευτούν μέσω του Zoom

Φαίνεται ότι το Zoom δεν διδάσκει μόνο αλλά και παντρεύει. Ο κυβερνήτης της πολιτείας της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο ανακοίνωσε ότι θα επιτραπεί στους κατοίκους της Νέας Υόρκης να παντρευτούν μέσω του Zoom.

Με τα γραφεία γάμου της Νέας Υόρκης να είναι κλειστά εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, ο Κυβερνήτης Άντριου Κουόμο ανακοίνωσε στο Twitter σήμερα ότι το κράτος θα επιτρέπει τη χορήγηση αδειών γάμου από απόσταση και, έδωσε εντολή στους υπαλλήλους του να διεξάγουν τελετές μέσω βίντεο. Δεν ανέφερε συγκεκριμένη πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης αλλά όπως φαίνεται το Zoom με δυνατότητα 100 ατόμων θα έχει την τιμητική του.

Με τους περισσότερους ανθρώπους να είναι σε κάποιο είδος διαμονής στο σπίτι και τις κοινωνικές αποστάσεις να μεγαλώνουν λόγω της πανδημίας, οι κάτοικοι της Νέας Υόρκης έχουν μία ευκαιρία να διατηρήσουν τις ημερομηνίες του γάμου τους, προσκαλώντας φίλους και οικογένεια να συμμετάσχουν εξ αποστάσεως.

Η εντολή του κυβερνήτης της Νέας Υόρκης δίνει την δυνατότητα στα ζευγάρια που σχεδίαζαν τον γάμο τους αλλά δεν είχαν πάρει ακόμη τις άδειές τους, για να λάβουν τα απαραίτητα έγγραφα μέσω βίντεο.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης του Σαββάτου, ο Κουόμο είπε ότι οι νοσηλευόμενοι και οι διασωληνωμένοι ασθενείς στη Νέα Υόρκη συνέχισαν να μειώνονται και ότι είναι πιθανό η Νέα Υόρκη να έχει ξεπεράσει την κορυφή και να βαδίζει προς την αποκλιμάκωση της ασθένειας. Ωστόσο, ανέφερε, 540 άτομα πέθαναν από τον κορονοϊό στη Νέα Υόρκη την Παρασκευή, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών της πολιτείας σε 13.362.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.096 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).