Αυτά θα είναι τα νέα emoji για το 2019


Ένα σετ από 59 νέα emoji μόλις εγκρίθηκε από την Unicode Consortium, πράγμα που σημαίνει ότι θα τα δείτε σε όλες τις πλατφόρμες που την υποστηρίζουν.

emoji

Από τα 59 νέα emoji (230 εάν συμπεριλάβετε όλες τις διαφορές φύλου και χρώματος δέρματος) ένα μεγάλο μέρος έχουν σαν θέμα τα άτομα με αναπηρίες. Θα δείτε επίσης νέα ζώα (από σκύλους μέχρι ασβούς), φαγητό, σπορ και πολλά άλλα αντικείμενα.

Οι άνθρωποι με αναπηρίες θα μπορούν να δοκιμάσουν μια ωραία ποικιλία από emοji που απευθύνονται σε αυτούς (αναπηρικές καρέκλες, μηχανικά χέρια και πόδια, σκύλοι οδηγοί κλπ), αν και φυσικά το θέμα αυτό δεν μπορεί εύκολα να εξαντληθεί (για παράδειγμα, δεν αντιπροσωπεύεται μια μαθησιακή αναπηρία ή ψυχική ασθένεια κλπ).

Αυτές οι εικόνες, ως συνήθως, είναι μόνο δείγματα. Τα τελικά emοji που θα χρησιμοποιηθούν, εξαρτώνται από τη συσκευή ή την υπηρεσία σας. Ωστόσο, δεδομένου ότι τα συγκεκριμένα τα πρότεινε η εταιρεία Apple, και συν ότι η Apple είναι μια δημοφιλής πλατφόρμα για τη χρήση emοji, μπορείτε μάλλον να περιμένετε ότι αυτά θα είναι λίγο – πολύ τα τελικά.

Υπάρχουν πολλά άλλα χρήσιμα πράγματα που προστίθενται επίσης. Ζώα όπως σκύλοι, βίδρες, βραδύποδες, ουραγκοτάγκοι, ασβοί και φλαμίνγκο. Μερικά νόστιμα φαγητά όπως βάφλες, φαλαφέλ και βούτυρο, ορισμένα στοιχεία που σχετίζονται με σπορ όπως αλεξίπτωτα skydive, καταδύσεις κλπ.

Υπάρχει υποστήριξη για ανθρώπους διαφορετικών χρωμάτων και φύλων, δηλαδή κάθε emοji που απεικονίζει κάποιον άνθρωπο βγαίνει σε έκδοση άντρα – γυναίκα – χωρίς φύλο, καθώς και σε διάφορα χρώματα δέρματος (μαύρο, άσπρο, κόκκινο, κίτρινο κλπ). Η τελευταία προσθήκη είναι ένα ζευγάρι χωρίς φύλο που κρατιούνται από το χέρι, με το πλήρες σύνολο των παραλλαγών χρώματος.

Θα πρέπει να περιμένετε λίγο για να τα δείτε. Η Unicode αναφέρει ότι τα νέα emοji “τυπικά” φθάνουν από Σεπτέμβριο έως Οκτώβριο, ή περίπου όταν η Apple και η Google κυκλοφορήσουν τις σημαντικές ενημερώσεις OS. Ίσως χρειαστεί να περιμένετε ακόμα παραπάνω αν ο κατασκευαστής των συσκευών σας Android δεν παρέχει άμεσα ενημερώσεις.

Μπορείτε να περιηγηθείτε στον πλήρη κατάλογο των νέων emοji από εδώ. Δείτε επίσης παρακάτω ένα σχετικό βίντεο από την emojipedia:


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news