Η Microsoft φέρνει νέα εικονίδια στα Windows 10

Σε μια προσπάθεια να ανανεώσει πλήρως τα εικονίδια των 10 και όλων των προϊόντων της, η ανακοίνωσε τον Δεκέμβριο ότι θα αρχίσει να επανασχεδιάζει πάνω από 100 εικονίδια.

Windows 10

Από τότε, η εταιρεία έχει κάνει αρκετά σχέδια για την αναβάθμιση των εικονιδίων των . Και τώρα, όπως φαίνεται η Microsoft είναι πολύ κοντά στην απελευθέρωση τους, στο ευρύ κοινό.

Σύμφωνα με τον χρήστη u/MSFTBear και με άρθρο του στο Reddit, η Microsoft έχει αρχίσει να εμφανίζει τα επανασχεδιασμένα εικονίδια στη γραμμή εργασιών των Windows 10 . Αυτά τα νέα εικονίδια βασίζονται στο σύστημα Design της Microsoft και επί του παρόντος εμφανίζονται μόνο στη γραμμή εργασιών.

Δυστυχώς, προς το παρόν είναι διαθέσιμα μόνο για τους Windows Insiders που εκτελούν το τελευταίο Insider Build. Επίσης φαίνεται ότι η Microsoft δεν απελευθερώνει όλες τα νέα εικονίδια ταυτόχρονα. Για παράδειγμα, το λογότυπο “Έναρξη των Windows” παραμένει αμετάβλητο. Αλλά σύμφωνα με τα λεγόμενα του u/MSFTBear όλα θα είναι διαθέσιμα για τους Insiders μέσα σε μια ή δύο εβδομάδες.

  BioNTech δοκιμάζει εμβόλια κατά του καρκίνου

Η Microsoft είναι πιθανό να θέλει να λάβει σχόλια σχετικά με αυτά τα νέα μοντέρνα εικονίδια από τους Insiders και ενδέχεται επίσης να κάνει κάποιες μικρές αλλαγές, με βάση τα σχόλια αυτά. Μετά το πέρας της διαδικασίας δοκιμών, η εταιρεία θα προωθήσει αυτά τα εικονίδια σε όλους τους χρήστες.

Προς το παρόν, θα πρέπει να περιμένουμε τη Microsoft να προβεί σε κάποια επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το χρόνο απελευθέρωσης αυτών των σύγχρονων εικονιδίων.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).