Νέα βελτιωμένη OpenMandriva Lx 3.01

Η Kate Lebedeff ανακοίνωσε την κυκλοφορία της σταθερής ς OpenMandriva Lx 3.01. Η νέα έκδοση είναι ένα minor release που επιδιορθώνει δυσλειτουργίες της Final έκδοσης 3.0. Έρχεται με το πρόγραμμα εγκατάστασης συστήματος Calamares, βελτιωμένους χρόνους εκκίνησης και έχει αναπτυχθεί χρησιμοποιώντας τον compiler Clang/LLVM. OpenMandriva Lx 3.01

“Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την κυκλοφορία της τελικής έκδοσης Lx 3,0 και είμαστε περήφανοι να ανακοινώσουμε το OpenMandriva Lx 3.01. Η έκδοση 3.01 φέρνει μια σειρά από σημαντικές διορθώσεις, ενημερωμένο λογισμικό, νέους οδηγούς και πυρήνα για καλύτερη υποστήριξη σε νεότερο . Φέρνει πολλές διορθώσεις σφαλμάτων, μια σταθερή έκδοση που τρέχει σε Wayland. Το OpenMandriva Lx είναι μια cutting-edge διανομή compiled με LVM/Clang. Έρχεται στο υψηλό επίπεδο βελτιστοποίησης, και δίνει στην επιφάνεια εργασίας μια απίστευτα βελτιωμένη απάντηση στις λειτουργίες του KDE Plasma 5. Φέρνει την τελευταία έκδοση όλων των εφαρμογών του KDE.”

Κύρια χαρακτηριστικά: KDE Plasma 5.8.4, KDE Frameworks 5.29.0, KDE 16.08.3, Qt 5.6.2, kernel 4.9 με BFQ σαν προεπιλεγμένο scheduler, 232 και πολλά άλλα.

  Ventoy 1.0.75 εύκολα bootable USB σε Windows και Linux

Πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τη νέα έκδοση του ΟpenMandriva Lx 3.01 μπορείτε να διαβάσετε στην επίσημη ανακοίνωση και στις σημειώσεις έκδοσης.

Download:
SourceForge:

Download OpenMandriva Lx 3.01 x86_64

MD5

Torrents:
x86-64

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


81  +    =  87