Η Apple δοκιμάζει ενημέρωση του OS X Yosemite που βελτιώνει Wi-Fi, Mail και VoiceOver

Οι προγραμματιστές που είναι εγγεγραμμένοι στην μπορούν να κατεβάσουν μια νέα beta έκδοση του OS X 10.10.2 και να δοκιμάσουν αν λύθηκαν βασικά προβλήματα στο , στο και στο , σύμφωνα με ένα μήνυμα στη διαδικτυακή πύλη της εταιρείας.Apple

Το OS X Yosemite 10.10.2 build 14C81f είναι η τρίτη beta έκδοση σε αυτό τον κύκλο ανάπτυξης, η οποία φαίνεται να προσθέτει νέους τομείς εστίασης. Η πρώτη beta δεν είχε κάποια συγκεκριμένη εστίαση, ενώ η δεύτερη είχε τις δοκιμές στο Wi-Fi σαν πρωταρχικό της στόχο.

Με την κυκλοφορία του OS X 10.10.2 χτίσει 14C81f, η Apple ζητά από τους δοκιμαστές να επικεντρώσουν τις προσπάθειές τους σε δύο επιπλέον τμήματα του λειτουργικού συστήματος, εκτός από Wi-Fi. Αυτά είναι Mail και το VoiceOver. Συνολικά τρεις τομείς εστίασης αναφέρονται αυτή τη στιγμή, ενώ η επόμενη beta θα μπορούσε να περιλαμβάνει ακόμη περισσότερους.

Δεν υπάρχουν εκτεταμένες αναφορές σχετικά με e-mail ή το VoiceOver που πάσχουν από σφάλματα, αλλά ένα πράγμα μπορούμε να επιβεβαιώσουμε είναι ότι το Mail στο Yosemite είναι σημαντικά πιο αργό από ό, τι στις προηγούμενες εκδόσεις από την επιφάνεια εργασίας του λειτουργικού συστήματος της Apple. Αυτό μπορεί να έχει να κάνει με τα νέα χαρακτηριστικά Mail που είχε στο Yosemite φέτος, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας Σήμανσης, η οποία αναδύει εργαλεία σχολιασμού για τις εικόνες που συνδέονται με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Οι περισσότεροι προγραμματιστές της Apple σίγουρα γνωρίζουν πως να κατεβάσουν την νέα beta έκδοση , αλλά αν είστε καινούργιος σε αυτή την διαδικασία, τότε σας ενημερώνουμε ότι θα  πρέπει να επισκεφθείτε το Mac Dev Center να δώσετε τα διαπιστευτήριά σας, να κατεβάστε το OS X Software Update Seed Configuration Utility, και να το χρησιμοποιήσετε για να αποκτήσετε την OS X 10.10.2 build 14C81f.

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).