Νέα έκδοση του VirtualBox 5.0.16


Το VirtualBox είναι μια εφαρμογή εικονικών υπολογιστών που επιτρέπει στους χρήστες να εγκαθιστούν και να τρέχουν εικονικά λειτουργικά συστήματα μέσα στον υπολογιστή τους. Η εφαρμογή μόλις αναβαθμίστηκε στην έκδοση 5.0.16 φέρνοντας αρκετές διορθώσεις σφαλμάτων. VirtualBox

Το VirtualBox μαζί με το VMware είναι τα δύο πιο γνωστά προγράμματα για την λειτουργία εικονικών υπολογιστών, που στην βασική τους έκδοση μπορείτε να τα κατεβάσετε δωρεάν.

Η διαφορά είναι ότι πλέον μόνο το VirtualBox τρέχουν σε συστήματα των 32bit, αφού το αντίπαλο VMware απαιτεί να έχετε και μηχάνημα αλλά και λειτουργικό 64bit.

Η Oracle που είναι η κατασκευάστρια εταιρεία του προγράμματος, μόλις ανακοίνωσε την νέα έκδοση του, που αισίως έφτασε στην έκδοση 5.0.16 και σύμφωνα με το changelog, περιλαμβάνει διορθώσεις διαφόρων σφαλμάτων (όπως προβλήματα συμπεριφοράς σε AMD επεξεργαστές, συγχρονισμός λυχνίων LED HID, σπάνιων κρασαρισμάτων κατά την εκκίνηση κλπ).

Επιπλέον λειτουργεί το ηχείο του υπολογιστή σε συστήματα Linux. Μπορείτε να κατεβάσετε την νέα έκδοση από την επίσημη ιστοσελίδα εδώ ή για καλύτερο γραφικό περιβάλλον από εδώ.

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news