Τα Xbox της επόμενης γενιάς θα έχουν την κωδική ονομασία Anaconda

Η Microsoft συνεχίζει να ονοματίζει τα Xbox της με ονόματα που έχουν θέμα τα ερπετά. Έτσι το επόμενο Xbοx που θα κυκλοφορήσει θα φέρει την κωδική ονομασία Anaconda (Ανακόντα).

xbox

Το αρχικό Xbox One είχε κωδικό όνομα Durango και το Xbοx One X πήρε την κωδική ονομασία Scorpio. Τώρα φαίνεται ότι η επόμενη γενιά του Xbοx, που αναμένεται να φτάσει το 2020 , θα φέρει το όνομα Anaconda. Το όνομα ήρθε στην επιφάνεια αυτό το Σαββατοκύριακο από το Windows Central μαζί με την αποκάλυψη ότι η Microsoft έχει στα σχέδια της να κυκλοφορήσει δύο νέες κονσόλες επόμενης γενιάς.

Το κωδικό όνομα Anaconda θα είναι το ισοδύναμο του τρέχοντος Xbοx One X, με βελτιωμένο υλικό, όπως επεξεργαστές και γραφικά από την AMD. Το Anaconda θα περιλαμβάνει επίσης και ένα SSD αποθηκευτικό χώρο για να μειώσει τους χρόνους φόρτωσης των παιχνιδιών. Η Microsoft επίσης προετοιμάζει και μια δεύτερη κονσόλα, με την κωδική ονομασία Lockhart, που θα λειτουργήσει ως το πιο προσιτό Xbοx (σκεφτείτε σαν το Xbοx One S). Φυσικά, και οι δύο αυτές κονσόλες θα υποστηρίξουν πλήρως τα υπάρχοντα συμβατά παιχνίδια Xbοx και Xbοx 360 και φυσικά τους τίτλους του Xbοx One.

  Facebook άδειασαν κτίρια μετά από απειλή βόμβας

Ενώ πρόκειται για τις δύο νέες κονσόλες κονσόλας Xbox επόμενης γενιάς, η Microsoft θα μπορούσε επίσης να προετοιμάσει μια έκδοση χωρίς δίσκο του Xbox One S για το 2019. Το Windows Central ισχυρίζεται ότι η Microsoft πιθανά να ανακοινώσει τον επόμενο μήνα αυτό το φθηνότερο Xbox, με σχέδια να το κυκλοφορήσουν την άνοιξη του 2019.

Οι επόμενες κονσόλες της Microsoft θα περιλαμβάνουν επίσης και μεγάλη έμφαση στην υπηρεσία streaming xCloud παιχνιδιών της εταιρείας. Η Microsoft σχεδιάζει το 2019 να ανοίξει δημόσιες δοκιμές της υπηρεσίας και θα κάνει τα παιχνίδια Xbox διαθέσιμα σε υπολογιστές, τηλέφωνα και κονσόλες.

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω email

Το email σας για την αποστολή κάθε νέας δημοσίευσης

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

  +  51  =  55

Previous Story

Windows 10 October 2018 διαθέσιμο για προχωρημένους χρήστες

Next Story

Windows Defender ενεργοποίηση αυτόματου scan