Το 2017 τα πρώτα πέντε παιχνίδια της Nintendo για smartphones


Η Nintendo σχεδιάζει να κυκλοφορήσει πέντε παιχνίδια για smartphones και tablets τα επόμενα δύο χρόνια, σύμφωνα με την Wall Street Journal.Nintendo

Οι φίλοι της εταιρείας γνωρίζουν ότι πέντε παιχνίδια είναι ένας απειροελάχιστος αριθμός, λαμβάνοντας υπόψη τα εκατοντάδες παιχνίδια που τρέχουν σε πλατφόρμες 3DS και Wii U.

Ο πρόεδρος όμως της Nintendo Satoru Iwata εξήγησε το σκεπτικό της εταιρεία κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης.

Ο Satoru Iwata, δήλωσε ότι η Νintendo σχεδιάζει την κυκλοφορία αυτών των παιχνιδιών, αλλά ότι η εταιρεία θέλει να είναι προσεκτική για το πώς θα μπει στην κινητή πλατφόρμα.

Η μεταφορά ενός παλιού παιχνιδιού σε μια νέα πλατφόρμα καθιστά πολύ δύσκολο να ταιριάξει στο gameplay που οι χρήστες είναι ήδη εξοικειωμένοι.

Παρ ‘όλα αυτά, οι παλιοί γνωστοί χαρακτήρες μάλλον θα εξακολουθούν να είναι μέρος της νέας πλατφόρμας, καθώς την ανάπτυξη του project την έχει αναλάβει ο Hideki Konno, παραγωγός του Mario Kart 8.

Φυσικά είναι πολύ νωρίς για να υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες για τα επερχόμενα παιχνίδια. Η Νintendo όμως δήλωσε ότι το πρώτο νέο παιχνίδι θα είναι έτοιμο μέχρι το τέλος του 2016, ενώ τα υπόλοιπα θα κυκλοφορήσουν μέχρι το Μάρτιο του 2017.

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news