Δεν απαιτείται πια το πραγματικό σας όνομα στο Google+, λέει η Google

Τρία χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας του κοινωνικού της δικτύου, η αλλάζει την πολιτική της και επιτρέπει στα μέλη του Gοogle+ να εμφανίζονται με ψευδώνυμο.

google

«Δημιουργήσαμε μια κοινότητα από πραγματικούς ανθρώπους, εντούτοις αποκλείαμε όλους εκείνους που ήθελαν να συμμετέχουν χωρίς να αποκαλύπτουν την πραγματική τους ταυτότητα», αναφέρεται στο σχετικό στο Gοogle+

Σταδιακά, καθώς το Google+ μεγεθυνόταν, η Gοogle έδωσε στους διαχειριστές σελίδων στο κοινωνικό της δίκτυο την δυνατότητα να επιλέγουν ελεύθερα το όνομα της σελίδας τους και στους χρήστες του προγενέστερου να χρησιμοποιούν το username τους και στο Gοogle+. Το τελευταίο βήμα, αναφέρει η ανακοίνωση, είναι να επιτρέψουμε την ελεύθερη επιλογή ονόματος στο προφίλ κάθε μέλους του Gοogle+.

Η Gοogle εμφανίζεται να αναγνωρίζει ότι ήταν αμφιλεγόμενη η απαίτηση για συμμετοχή με πραγματικά ονόματα , ότι η πολιτική της ήταν ασαφής ακόμα και ότι προκάλεσε αναίτια δυσάρεστες εμπειρίες σε κάποιους από τα μέλη.

Περισσότερα για την δημιουργία ή την αλλαγή ονόματος προφίλ στο Google+ δημοσιεύονται στις σελίδες υποστήριξης της υπηρεσίας, εντούτοις φαίνεται ότι δεν έχει ανανεωθεί το περιεχόμενό της ώστε να αντικατοπτρίζει την ελεύθερη επιλογή ονόματος στο Google+.

  Σπάστε τη κρυπτογράφηση RC4 σε πρωτόκολλα WPA-TKIP και TLS

In.gr Τεχνολογία

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


2  +  4  =