Λόγω του γεγονότος ότι το Facebook νέο ψέμα στο κοινωνικό δίκτυο

Κυκλοφορεί και πάλι στο , και όχι δεν είναι μεγάλη απάτη όπως αναφέρουν μερικές “έγκυρες” ελληνικές ιστοσελίδες “ειδικές” στις διαδικτυακές απάτες. Είναι ένα ακίνδυνο μήνυμα που εμφανίζεται με παραλλαγές από το και αναφέρει:facebook-ads

“Λόγω του γεγονότος ότι το Facebook έχει επιλέξει να εμπλέξει το λογισμικό που θα επιτρέψει την κλοπή των προσωπικών μου πληροφοριών, δηλώνω τα εξής: ως απάντηση στις νέες κατευθυντήριες γραμμές Faceboοk και σύμφωνα με τα άρθρα L.111,112 και 113 του κώδικα πνευματικής ιδιοκτησίας, δηλώνω ότι τα δικαιώματά μου είναι συνδεδεμένα με όλα τα προσωπικά μου , που δημοσιεύθηκαν στο προφίλ μου. Για εμπορική χρήση των ανωτέρω χρειάζεται γραπτή συγκατάθεση μου ανά πάσα στιγμή. Όσοι διαβάζετε αυτό το κείμενο να το αντιγράψετε και να το επικολλήσετε στο Faceboοk τοίχο σας. Αυτό θα σας επιτρέψει να τεθούν τα δεδομένα υπό την προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας. Με αυτή την έκδοση, λέω στο Facebook ότι απαγορεύεται αυστηρά να αποκαλύψει, να αντιγράψει, να διανέμει, να αναμεταδώσει ή να προβεί σε οποιαδήποτε άλλη ενέργεια εναντίον μου με βάση αυτό το προφίλ ή / και του περιεχομένου του. Οι ενέργειες που αναφέρονται παραπάνω ισχύουν εξίσου για τους εργαζόμενους, τους φοιτητές, τους αντιπροσώπους ή / και το λοιπό προσωπικό υπό την καθοδήγηση του Faceboοk. Το περιεχόμενο του προφίλ μου περιλαμβάνει προσωπικές πληροφορίες. Η παραβίαση της ιδιωτικής ζωής μου, τιμωρείται από το νόμο (UCC 1 1-308 – 308 1 έως 103 και του Καταστατικού της Ρώμης). Το Faceboοk είναι πλέον μια ανοικτή οντότητα κεφαλαίου. Όλα τα μέλη καλούνται να δημοσιεύσουν μια ανακοίνωση αυτού του είδους, ή αν προτιμάτε, μπορείτε να αντιγράψετε και να επικολλήσετε αυτό το κείμενο. Εάν δεν δημοσιεύσετε αντίστοιχη δήλωση, θα επιτρέψετε σιωπηρά τη χρήση των στοιχείων όπως φωτογραφίες σας καθώς και τις προσωπικές πληροφορίες που περιέχονται στη σελίδα σας.”

Φυσικά αυτό δεν ισχύει καθώς με κάθε νέα εγγραφή, ο χρήστης αναφέρει ότι αποδέχεται τους όρους χρήσης του κοινωνικού δικτύου.

  ESET για την Κυβερνοεπίθεση στο Ευρωκοινοβούλιο

Κατά καιρούς έχουμε ακούσει και διαβάσει διάφορα δημοσιεύματα με την εμπλοκή του μεγαλύτερου κοινωνικού δικτύου σε δικαστικές διαμάχες με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Παρόλα αυτά οι Όροι Χρήσης ή δεν έχουν αλλάξει.

Το μήνυμα φαίνεται να είναι μια κακή μετάφραση ενός αντίστοιχου αγγλικού που κυκλοφορεί παράλληλα. Αποφύγετε να γεμίζεται το σας σκουπίδια γιατί ακόμα και οι νόμοι που αναφέρονται στο παραπάνω μήνυμα δεν υπάρχουν. .

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).