Ουκρανία ανοιχτή επιστολή στον Tim Cook της Apple

Η κυβέρνηση της Ουκρανίας κάλεσε την Apple να σταματήσει να πουλάει προϊόντα της και να κλείσει το App Store της στη Ρωσία.

Ο Mykhailo Fedorov, επικεφαλής του υπουργείου Ψηφιακού Μετασχηματισμού της χώρας, ζήτησε από τον Tim Cook την υποστήριξη της τεχνολογικής εταιρείας με μια ανοιχτή επιστολή του.tim cook

“Όλος ο κόσμος απωθεί τον επιτιθέμενο μέσω της επιβολής κυρώσεων — ο εχθρός πρέπει να υποστεί σημαντικές απώλειες… Το 2022, η σύγχρονη τεχνολογία είναι ίσως η καλύτερη απάντηση στα τανκς, και τους εκτοξευτές πυραύλων”.

Ο Fedorov ολοκλήρωσε την επιστολή του προς τον Cook, την οποία δημοσίευσε στο Twitter, με το τι που ελπίζει να κερδίσει η Ουκρανία αν αποχωρήσει η Apple από τη Ρωσία:

  Facebook: δημόσιες οι ιδιωτικές δημοσιεύσεις 14 εκατ. χρηστών

“Είμαστε σίγουροι ότι τέτοιες ενέργειες θα παρακινήσουν τη νεολαία και τον ενεργό πληθυσμό της Ρωσίας να σταματήσουν την επαίσχυντη στρατιωτική επίθεση”.

Ο Cook είχε αναφέρει προηγουμένως ότι η Apple κάνει ό,τι μπορεί για τις ομάδες της στην Ουκρανία και ότι “θα υποστηρίξει τις τοπικές ανθρωπιστικές προσπάθειες”.

Όμως μέχρι αυτή την στιγμή η εταιρεία δεν έχει απαντήσει δημόσια στην έκκληση του Fedorov.

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω email

Το email σας για την αποστολή κάθε νέας δημοσίευσης

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

  +  7  =  16

Previous Story

Ρωσία – Ουκρανία ποιοι hackers τις υποστηρίζουν;

Next Story

Windows 10/11 προσοχή η διαγραφή όλων δεν διαγράφει τα αρχεία σας