Το τελευταίο διάστημα η προτεραιότητα της Microsoft είναι να μεταφέρει τους χρήστες στο Νέο Outlook στα Windows, εάν δεν το έχουν κάνει ήδη. Η εταιρεία ξεκίνησε την προεπιλεγμένη ανάπτυξη της νέας εφαρμογής σε νέα συστήματα Microsoft 365 και έκανε ευκολότερη την εναλλαγή μεταξύ της νέας και της κλασικής εφαρμογής.
Ταυτόχρονα, η εταιρεία προσπαθεί να βελτιώσει τη νέα εφαρμογή, καθώς πρόσφατα πρόσθεσε μια ακόμη λειτουργία που θα επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν την εφαρμογή χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο και μπλόκαρε περισσότερους τύπους αρχείων για την βελτίωση της ασφάλειας.
Να αναφέρουμε ότι η κλασική εφαρμογή του Outlook έχει γίνει αρκετά επιρρεπής σε σφάλματα και προβλήματα τον τελευταίο καιρό, καθώς η Microsoft φέρεται να έχει χάσει την εστίασή της. Για παράδειγμα, τον Απρίλιο, οι λήψεις για το Κλασικό Outlook διέκοψαν και πιο πρόσφατα, αυτόν τον μήνα, η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι μια σημαντική αναβάθμιση της λειτουργίας του Ημερολογίου προκάλεσε προβλήματα στην εφαρμογή με διάφορους τρόπους.
Και τα σφάλματα συνεχίζονται, καθώς η Microsoft επιβεβαίωσε νωρίτερα σήμερα ότι το άνοιγμα email ή η έναρξη ενός νέου email σταματάει την εφαρμογή και επηρεάζει όλα τα κανάλια.
Η εταιρεία αναφέρει:
Όταν ανοίγετε ή ξεκινάτε ένα νέο email, το κλασικό Outlook διακόπτεται. Αυτό το πρόβλημα παρουσιάζεται επειδή το Outlook δεν μπορεί να ανοίξει τη Βιβλιοθήκη Φορμών. Αυτό το πρόβλημα μπορεί να παρουσιαστεί για το Outlook σε όλα τα κανάλια του Microsoft 365 Office.
Το άνοιγμα ενός email σε ένα email client είναι ίσως η πιο κοινή και βασική λειτουργία που αναμένεται να κάνει ένας χρήστης, επομένως είναι ενοχλητικό να βλέπουμε τέτοια σφάλματα να μην εντοπίζονται κατά τη διάρκεια των δοκιμών.
Από την άλλη γνωρίζουμε: Microsoft είναι αυτή.
Αν και τα δελτία τύπου θα είναι από πολύ επιλεγμένα έως και σπάνια, είπα να περάσω … γιατί καμιά φορά κρύβονται οι συντάκτες.
