PDF hacks: πως να πάρετε τις εικόνες και άλλα πολλά

Το Portable Document Format (PDF) είναι μια μορφή ψηφιακών εγγράφων που μοιάζουν σαν πλαστικοποιημένο “χαρτί.” Μπορείτε να δείτε τι υπάρχει μέσα, αλλά δεν μπορείτε να φτάσετε στο περιεχόμενο.

Έτσι μερικές φορές υπάρχει πρόβλημα όταν παραδείγματος χάρη, θέλουμε να φτάσουμε ένα από τους τύπους περιεχομένου που είναι ενσωματωμένοι σε κάποιο έγγραφο ΡDF, όπως τις εικόνες.PDF

Υπάρχουν πολλά εργαλεία για να επεξεργαστείτε ένα έγγραφο ΡDF. Σήμερα, θα δούμε πώς μπορούμε να “κλέψουμε” μια εικόνα. Ας δούμε λοιπόν μερικούς τρόπους για να εξάγουμε εικόνες (και όχι μόνο) από ένα ΡDF.

Θα αναφέρουμε μεθόδους που δεν χρειάζονται χρήματα, καθώς η επεξεργασία των ΡDF μπορεί να γίνει άνετα με το Adobe Acrobat DC, αλλά και με το γνωστό μας Photoshop.

Χρησιμοποιήστε το εργαλείο αποκοπής των Windows

Ή, οποιοδήποτε άλλο εργαλείο μπορεί να πάρει screenshots από την οθόνη σας. Είναι προφανές, αλλά υπάρχουν πάρα πολλοί που δεν χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο εργαλείο που είναι κρυμμένο στα Windows 10, Windows 8.1 και 7.

Στην αναζήτηση των Windows, πληκτρολογήστε Snipping Tool. Επιλέξτε το εργαλείο από το εικονίδιο που θα εμφανιστεί στα αποτελέσματα.
Επιλέξτε ελεύθερο σχήμα, ορθογώνιο, παράθυρο, ή αποκοπή πλήρους οθόνης. Για ελεύθερες ή ορθογώνιες αποκοπές, χρησιμοποιήστε το ποντίκι για να επιλέξετε την περιοχή που θέλετε να αντιγράψετε.
Χρησιμοποιήστε τα κουμπιά “Αποθήκευση” και “Αντιγραφή” για να το αποθηκεύσετε στην επιφάνεια εργασίας ή να το στείλετε στο πρόχειρο.

Εγκατάσταση διαφορετικού λογισμικού

PkΡdfConverter

Αυτό είναι ένα μικροσκοπικό λογισμικό που έρχεται δωρεάν και μπορείτε να εγκαταστήσετε από το Sourceforge. Αποσυμπιέστε το αρχείο που κατεβάσατε (5.6MB) και τρέξτε το σαν ένα φορητό πρόγραμμα.
Ανοίξτε το PDF αρχείο που σας ενδιαφέρει, και δώστε το εύρος αριθμών σελίδων που θέλετε να συμπεριλάβετε. Το αναπτυσσόμενο μενού δίνει τέσσερις επιλογές εξόδου για την εξαγωγή PDF:

PDF σε κείμενο.
PDF σε εικόνα.
Εξαγωγή εικόνων από σελίδες PDF.
PDF σε HTML.

ΡDF Shaper

Το ΡDF Shaper Free είναι ένα πλήρες λογισμικό για τα Windows 10. Το λογισμικό έχει ένα απλό interface. Η δωρεάν έκδοση του λογισμικού έχει τη δυνατότητα εξαγωγής εικόνας. Κατεβάστε και εγκαταστήστε το αρχείο 8MB, αλλά προσέξτε το promo της Avast στην οθόνη εγκατάστασης.

Small ΡDF

Μεταφέρετε και αποθηκεύστε το αρχείο ΡDF που σας ενδιαφέρει από το web. Μπορείτε να το ανεβάσετε από τον υπολογιστή σας, από το Google Drive ή το Dropbox.
Επιλέξτε την εξαγωγή μιας μόνο εικόνας ή τη μετατροπή ολόκληρων σελίδων.
Δεν χρειάζεται καν να συνδεθείτε στην υπηρεσία για κάποια περιστασιακή χρήση.

ΡDFdu.com

Αυτός ο ιστότοπος είναι ένας μετατροπέας ΡDF τύπου “all-in-one” για ποικίλες ανάγκες. Το ΡDFdu Free Online PDF Image Extractor είναι δωρεάν και έτοιμο να λειτουργήσει.

Κάντε κλικ στο κουμπί Αναζήτηση, επιλέξτε και ανεβάστε ένα αρχείο ΡDF.
Επιλέξτε μια μορφή εικόνας.
Κάντε κλικ στην επιλογή Εξαγωγή εικόνων και περιμένετε.

Πραγματοποιήστε λήψη των εικόνων που έχουν εξαχθεί στον υπολογιστή σας σαν αρχείο ZIP ή ανοίξτε τις μια μια στο πρόγραμμα περιήγησης. Ο ιστότοπος λέει ότι οι εικόνες εξάγονται με την υψηλότερη ποιότητα. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, κάντε κλικ στο μπλε κουμπί διαγραφής για να διαγράψετε το έγγραφο PDF που ανεβάσατε από τον διακομιστή τους.

Εναλλακτικές επιλογές:

Δωρεάν μετατροπέας ΡDF σε Word Doc

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecegns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.110 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).