Πέντε online και δωρεάν site για να μετατρέψετε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία σε έγχρωμη

Αν έχετε στο συρτάρι σας μερικές παλιές ασπρόμαυρες φωτογραφίες των προγόνων σας και θέλετε να τις μετατρέψετε σε έγχρωμες δείτε πέντε online και δωρεάν ιστοσελίδες που κάνουν αυτή την δουλειά.

black white color photo

Παλαιότερα σας είχαμε παρουσιάσει το Algorithmia, αλλά σε αυτές τις πέντε λύσεις θα βρείτε μία απλότητα στην χρήση τους, καθώς δεν θα χρειαστεί να εργαστείτε σε προηγμένα εργαλεία και σε προγραμματισμό.

Κάθε διαδικτυακή εφαρμογή για το οποίο θα μιλήσουμε εδώ είναι διαθέσιμη στον ιστό δωρεάν, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε τίποτα. Εφόσον έχετε έναν υπολογιστή και ένα πρόγραμμα ς ιστού, μαζί με μια ικανή στο , τότε όλα πρέπει να πάνε σύμφωνα με το σχέδιο. Πάμε να τις δούμε.

Ancestry Colorization Tool

ancestry

Το διαδικτυακό εργαλείο που θέλουμε να συζητήσουμε πρώτα είναι το Ancestry . Για όσους δεν το γνωρίζουν, το Ancestry είναι ένας ιστότοπος που έχει σχεδιαστεί για να βοηθά ανθρώπους που θέλουν να εντοπίσουν το γενεαλογικό τους δέντρο.

Υπάρχει χρόνια στο διαδίκτυο και είναι αρκετά διαδεδομένο στους της Αμερικής. Τον Ιούνιο του 2022, η εταιρεία ανακοίνωσε την προσθήκη ενός εργαλείου χρωματισμού για τη σάρωση παλιών ασπρόμαυρων φωτογραφιών σε μια προσπάθεια να προσθέσει χρώμα.

Πρέπει να πούμε ότι αυτή η εφαρμογή είναι ίσως η καλύτερη λύση σε αυτήν τη λίστα, λόγω του γεγονότος ότι λειτουργεί πραγματικά πολύ καλά.

Δυστυχώς δεν υπάρχει άμεση σύνδεση με το εργαλείο. Πρέπει να εγγραφείτε (δωρεάν) και στη συνέχεια να προχωρήσετε στη διαδικασία δημιουργίας του οικογενειακού σας δέντρου, ώστε να μπορέσετε να προσθέσετε ασπρόμαυρες φωτογραφίες των μελών της οικογένειας σας.

Φυσικά όλη διαδικασία και τα στοιχεία που δίνετε μπορούν και να είναι πλαστά, αν δεν θέλετε α φτιάξετε πραγματικά ένα οικογενειακό δέντρο.

Όλα τα μέλη του Ancestry μπορούν να ανεβάζουν μεμονωμένες εικόνες ή άλμπουμ φωτογραφιών στον λογαριασμό τους στο Ancestry. Στη συνέχεια, μπορείτε να εφαρμόσετε αυτόματη περικοπή στις σαρωμένες εικόνες και να τις χρωματίσετε.

Η λειτουργία χρωματισμού είναι διαθέσιμη τόσο στον ιστότοπο Ancestry όσο και στην εφαρμογή για κινητά.

IMG2GO

img2go color black white photo

Δεύτερη επιλογή το IMG2GO, ένα διαδικτυακό εργαλείο που διαπιστώσαμε ότι λειτουργεί αρκετά καλά. Δεν είναι τέλειο σε καμία περίπτωση, αλλά το αποτέλεσμα κρίνεται ικανοποιητικό.

Αυτό είναι ένα διαδικτυακό εργαλείο που έχει τη δυνατότητα να μετατρέπει ασπρόμαυρες σε έγχρωμες, αλλά και το ανάποδο, δηλαδή να μετατρέπει τις έγχρωμες φωτογραφίες σε ασπρόμαυρες. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφτείτε το img2go.com και από εκεί, να ανεβάσετε τη φωτογραφία σας στην πλατφόρμα.

Τέλος, κάντε στο πράσινο κουμπί έναρξης μετά την ολοκλήρωση του ανεβάσματος και αυτό είναι.

Image Colorizer

image colorized

Το Image Colorizer είναι ένα άλλο αξιοπρεπές εργαλείο. Έρχεται με πολλά πρόσθετα εργαλεία πέρα αυτού που προσθέτει χρώμα σε ασπρόμαυρες εικόνες. Ευτυχώς, το εργαλείο που μας ενδιαφέρει περισσότερο είναι δωρεάν στη χρήση.

Απλώς επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο ImageColorizer.com και, στη συνέχεια, ανεβάστε την εικόνα σας στην πλατφόρμα. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη για να ξεκινήσει η διαδικασία και, στη συνέχεια, επιλέξτε το κουμπί Λήψη μετά την ολοκλήρωση.

Cutout Pro

cutout pro

Εάν δεν σας αρέσουν οι παραπάνω επιλογές, τότε ίσως να δοκιμάσετε το Cutout Pro. Είναι ένα αρκετά καλό διαδικτυακό εργαλείο που θα κάνει αυτό που προορίζεται, αλλά το αποτέλεσμα είναι αρκετά βασικό.

Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να κάνετε προσπάθειες να ανεβάσετε φωτογραφίες με πολλά στο παρασκήνιο, γιατί ίσως το σύστημα να αποτύχει να παραδώσει ένα αρκετά καλό τελικό προϊόν.

Επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο στο CutoutPro.com και διασκεδάστε με την επεξεργασία των πολλών ασπρόμαυρων εικόνων σας.

Online Colorization

online colorization

Το επόμενο διαδικτυακό πρόγραμμα στη λίστα μας είναι το Online Colorization. Αυτό που έχουμε εδώ δεν είναι το πιο ισχυρό εργαλείο στον κόσμο, αλλά κατάφερε να κάνει μια αξιοπρεπή δουλειά.

Απλώς ανεβάστε την προτιμώμενη εικόνα και, στη συνέχεια, επιλέξτε το κουμπί Color It για να ξεκινήσει η διαδικασία. Η διάρκεια του χρωματισμού εξαρτάται από το μέγεθος της φωτογραφίας και από το πόσο περίπλοκη είναι η συνολική διαδικασία. Για εμάς, δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος, μόλις λίγα δευτερόλεπτα, και η εργασία ολοκληρώθηκε.

Ρίξτε μια ματιά στο τελικό προϊόν πριν το κατεβάσετε, επειδή η υπηρεσία δεν είναι τέλεια, πράγμα που σημαίνει ότι η εικόνα μπορεί να μην ανταποκρίνεται στα πρότυπά σας.

Στο διαδίκτυο δεν υπάρχουν πολλά καλά διαδικτυακά εργαλεία σχεδιασμένα για χρωματισμό φωτογραφιών, που είναι ελεύθερα προσβάσιμα. Αν θέλετε ένα εργαλείο που είναι πιο ισχυρό και με προηγμένες δυνατότητες, τότε το καλύτερο είναι να χρησιμοποιήσετε το Photoshop ή να ζητήσετε τις υπηρεσίες ενός επαγγελματία.

Μπορείτε να επεξεργαστείτε φωτογραφίες online δωρεάν;

Ναι, είναι δυνατή η επεξεργασία εικόνων στο διαδίκτυο δωρεάν. Υπάρχουν πολλά εργαλεία εκεί έξω που έχουν σχεδιαστεί για αυτόν τον σκοπό, αλλά τα περισσότερα είναι περιορισμένα στο τι μπορούν να κάνουν, ενώ άλλα απαιτούν συνδρομή για να επωφεληθούν από προηγμένες δυνατότητες.

Πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα διαδικτυακό εργαλείο επεξεργασίας εικόνων;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα διαδικτυακά εργαλεία επεξεργασίας εικόνων, αλλά να έχετε κατά νου ότι υπάρχει πιθανότητα να συλλέγουν προσωπικές πληροφορίες.

Υπάρχουν πολλοί διαδικτυακοί επεξεργαστές εικόνων στη διάθεσή σας που κάνουν την ίδια εργασία με αυτόν τον τρόπο, μειώνοντας το φόρτο στον υπολογιστή σας. Αυτά τα διαδικτυακά λογισμικά επεξεργασίας εικόνων είναι δωρεάν για χρήση και υπόσχονται καλά .

Εργαλεία εκτός σύνδεσης έναντι διαδικτυακών, ποιο είναι καλύτερο;

Στις περισσότερες περιπτώσεις, ένα τοπικό εργαλείο εκτός σύνδεσης θα ήταν πολύ καλύτερο από ένα διαθέσιμο στον ιστό.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι χρειάζεται πολύ εύρος ζώνης για να έχει καλή απόδοση ένα ισχυρό πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας στο διαδίκτυο και παρά τη δύναμη του cloud, απλώς δεν μπορείτε να έχετε την πλήρη διαθεσιμότητά του.

Και γενικά, οι υπηρεσίες και τα λειτουργικά έξοδα θα πρέπει με κάποιο τρόπο να πληρωθούν. Έτσι συνήθως οι δωρεάν ευκολίες δεν ανταποκρίνονται σε ένα καλό, τοπικά εγκατεστημένο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Get the best viral stories straight into your inbox!
black,white,color,photo,ancestry,img2go,image,colorized,cutout,onlie,colorization,ασπρόμαυρη,έγχρωμη,φωτογραφία

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).