Philips: Νέες οθόνες στη σειρά UltraColor

H MMD brand license partner των Οθονών , προσθέτει δυο νέα μοντέλα στη σειρά οθονών για οικιακούς χρήστες, τα 246E7QDAB και 276E7QDAB.

Η ευρύτερη γκάμα χρωμάτων της UltraColor προσφέρει περισσότερες φυσικές αποχρώσεις του πράσινου, πιο έντονα κόκκινα και βαθύτερα μπλε χρώματα, ζωντανεύοντας με αυτό τον τρόπο τα μέσα ψυχαγωγίας, τις εικόνες ή ακόμα και την παραγωγικότητα.

Ένας εκπληκτικός πλήρης ψηφιακός ήχος με ενσωματωμένα ηχεία έρχεται να συμπληρώσει όλα τα παραπάνω. Με τα δύο αυτά μοντέλα οθονών 24 και 27 ιντσών με μαύρο γυαλιστερό φινίρισμα, οι θεατές προσδίδουν κομψότητα στον προσωπικό τους χώρο.E7 Displays UltraColor 2 n

Καινοτόμο για εκθαμβωτικά χρώματα

Με την UltraColor, οι φιλόδοξοι και ημι-επαγγελματίες φωτογράφοι, σχεδιαστές και δημιουργοί βίντεο δε χρειάζεται να συμβιβάζονται με άλλες οθόνες που δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες τους. Η τεχνολογία UltraColor προσφέρει εξαιρετική χρωματική απόδοση όσον αφορά στην οικιακή ψυχαγωγία και στις αντίστοιχες εφαρμογές. Με μεγαλύτερη γκάμα – 85% της γκάμας NTSC σε αντίθεση με το κλασικό 72% –η UltraColor επεκτείνει το εύρος των χρωμάτων που βλέπουν οι χρήστες, προσφέροντας πιο φυσικές εικόνες. Σε αντίθεση με άλλες τεχνολογίες που παρεμβαίνουν στις ρυθμίσεις λογισμικού για να ρυθμίσουν την ισορροπία χρώματος, η UltraColor χρησιμοποιεί τη χημεία της οθόνης: και το θαύμα γίνεται χάρη στις πρωτοποριακά σχεδιασμένες ρυθμίσεις στα τσιπ χρωμάτων. Όπως και με την UltraColor, η σειρά οθονών ELine προσφέρει ανάλυση 16:9 Full HD 1920 x 1080 για πλούσια λεπτομέρεια και αντίθεση. Επίσης, διαθέτει την τεχνολογία Flickerfree της Philips που προσφέρει εξαιρετικά σταθερή εικόνα για να παραμένουν ξεκούραστα τα μάτια ακόμη και μετά από πολλές ώρες θέασης.

Ο Artem Khomenko, Product Manager των οθονών Philips στην MMD για την Ευρώπη, είναι βέβαιος ότι η νέα σειρά οθονών ELine θα σημειώσει μεγάλη επιτυχία στην αγορά: “Παρατηρούμε ότι οι οικιακοί χρήστες αναζητούν ολοένα και καλύτερη απόδοση χρωμάτων, κάτι που πριν από μερικά χρόνια αποτελούσε απαίτηση μόνο των επαγγελματιών. Με τις οθόνες UltraColor, η MMD παρέχει στους οικιακούς χρήστες πραγματικά εκπληκτικά χρώματα για ψυχαγωγία και οικιακές εφαρμογές. Βέβαια, έχουμε επίσης φροντίσει οι οθόνες να είναι καλαίσθητες για να ταιριάζουν περισσότερο με τον προσωπικό μας χώρο παρά με τον χώρο εργασίας”. Επιπλέον, δε χρειάζεται πια να μαντεύουμε το χρώμα όταν πραγματοποιούμε ηλεκτρονικές αγορές, καθώς μπορούμε να δούμε το φυσικό χρώμα του προϊόντος που θέλουμε να αγοράσουμε, είτε πρόκειται για αυτοκίνητο, ρούχα ή ακόμη και καινούργια κουζίνα.

  NSA Οδηγίες ασφαλείας για το IPv6

Κομψή όψη

Η νέα σειρά οθονών E-Line, όπως και οι υπόλοιπες της σειράς, τηρούν την υπόσχεσή τους για κομψό σχεδιασμό. Καλαίσθητα και μοντέρνα, με ειδικό χώρο τακτοποίησης των καλωδίων, τα τελευταία μοντέλα οθονών είναι διαθέσιμα σε γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα με την ίδια λεπτή, κομψή μεταλλική βάση που διαθέτουν και τα υπόλοιπα μοντέλα στην αγορά. Όλες οι οθόνες είναι σχεδιασμένες με γυαλί από άκρη σε άκρη, διαθέτουν ένα στενό πλαίσιο για άψογη εμφάνιση και ελάχιστο περισπασμό κατά τη θέαση. Οι κομψές γραμμές ενισχύονται με το μπροστινό panel στο οποίο δεν υπάρχουν πλήκτρα αφής, αλλά ένα διακριτικό πλήκτρο εναλλαγής λειτουργιών EasySelect, τοποθετημένο στο πίσω μέρος της οθόνης προκειμένου να γίνονται γρήγορες προσαρμογές στις ρυθμίσεις της οθόνης.

Έξυπνες ρυθμίσεις

Οι οθόνες διαθέτουν έξυπνες τεχνολογίες της Philips προκειμένου να προσφέρουν στους χρήστες ακόμη περισσότερες επιλογές σχετικά με την ποιότητα της εικόνας. Η τεχνολογία SmartContrast αναλύει την εικόνα που εμφανίζεται κάθε φορά στην οθόνη και προσαρμόζει αυτομάτως τα χρώματα και την ένταση του οπίσθιου φωτισμού για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στις ψηφιακές εικόνες και βίντεο – ιδανικό για τις συχνά σκοτεινές αποχρώσεις των εφαρμογών gaming-. Υπάρχει επίσης η ειδική λειτουργία Economy για τις καθημερινές επαγγελματικές εφαρμογές και τη χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας. Η SmartImage Lite, μια αποκλειστική τεχνολογία αιχμής της Philips, αναλύει το περιεχόμενο που προβάλλεται στην οθόνη, ενισχύοντας δυναμικά την αντίθεση, τον κορεσμό χρωμάτων και την ευκρίνεια της εικόνας για τη βέλτιστη απόδοση σύμφωνα με τις επιλογές κάθε χρήστη.

  Η 0Patch θα υποστηρίξει για άλλα 2 χρόνια τα Windows 7 και Windows Server 2008 R2

Streaming από

Οι χρήστες μπορούν να προβάλλουν δεδομένα από φωτογραφίες και βίντεο απευθείας στις οθόνες 246E7QDAB και 276E7QDAB συνδέοντας τα τους είτε άλλη συμβατή με MHL κινητή συσκευή και να παίζουν παιχνίδια στα κινητά τους ή να βλέπουν φωτογραφίες και βίντεο σε ανάλυση Full HD με UltraColor ποιότητα – όλα αυτά συνοδευόμενα από πλήρες ψηφιακό ήχο. Επιπλέον, η κινητή συσκευή φορτίζεται ενώ είναι συνδεδεμένη στην οθόνη και διατηρεί την μπαταρία φορτισμένη ανεξάρτητα από τη διάρκεια της σύνδεσης.

Οι νέες οθόνες UltraColor Philips 246E7QDAB και 276E7QDAB θα είναι διαθέσιμες στα μεγαλύτερα καταστήματα ηλεκτρονικών από τον Αύγουστο 2016.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο www.philips.com/monitors

Τεχνικά χαρακτηριστικά – Οθόνες Philips UltraColor 246E7QDAB και 276E7QDAB

Τύπος panel, μέγεθος

Τεχνολογία IPS

Τεχνολογία οπίσθιου φωτισμού

W-LED

Μέγεθος panel

23.6 ίντσες / 59.9 εκ.

27 ίντσες / 68.6 εκ.

Πραγματική περιοχή θέασης

246E7QDAB: 521.28 (H) x 293.22 (V)

276E7QDAB: 597.9 (H) x 336.3 (V)

Βέλτιστη ανάλυση

1920 x 1080 @ 60 Hz

Γωνία θέασης

178° (H) / 178° (V), @ C/R > 10

Φωτεινότητα

250 cd/m²

Χρώματα οθόνης

16.7 εκατομμύρια

Γκάμα χρωμάτων

 85% NTSC /120% sRGB

MHL

1080P @ 30Hz

Άνεση

  • Power On/Off, Menu, Volume
    (HDMI Audio out), Input, SmartImage Lite, Kensington lock, VESA mount (100x100mm)
  • Plug & Play Compatibility: DDC/CI, Mac OS X, sRGB, 8.1 / 8 / 7

Συνδεσιμότητα

  • Signal Input: VGA (Analog ), DVI-D (digital, HDCP), MHL-HDMI (digital, HDCP)
  • Sync Input: Separate Sync, Sync on Green
  • Audio (In/Out): HDMI audio out

Βιωσιμότητα

  • Περιβαλλοντικά και Ενεργειακά Πρότυπα: EnergyStar 7.0, EPEAT Silver, RoHS, Leadfree, Mercuryfree

  • Ανακυκλώσιμο υλικό συσκευασίας: 100 %

Συμμόρφωση και πρότυπα

  • Ρυθμιστικές εγκρίσεις: CE Mark, FCC Class B, CUEAC, TCO-certified, TUV/ISO9241-307, VCCI, RCM, WEEE, CECP

Περίβλημα

Χρώμα: μαύρο

Φινίρισμα: γυαλιστερό

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).