Popcorn Time: Όχι δεν αναστήθηκε, φέρνει μόνο προβλήματα

Από χθες το πρωί αρκετά άρθρα γιόρταζαν την “επιστροφή” του Popcorn Time μετά την προφανή αποσύνδεση του πριν από λίγα χρόνια. Όμως αυτό δεν είναι αλήθεια, καθώς η έκδοση που μόλις κυκλοφόρησε δεν λειτουργεί όπως η προηγούμενη.

Στην πραγματικότητα, για το νέο Popcorn Time υπάρχουν πάρα πολλά παράπονα από χρήστες που αντιμετωπίζουν πάρα πολλά προβλήματα που πριν απλώς δεν υπήρχαν.

Popcorn Time

Πριν από έξι χρόνια, η εφαρμογή Popcorn Time έκανε κάτι διαφορετικό, έπαιζε online περιεχόμενο σε μια όμορφη διεπαφή τύπου Netflix. Αυτή η απλότητα είχε σαν αποτέλεσμα την αυξανόμενη δημοτικότητα της εφαρμογής, κάτι που τράβηξε την προσοχή των κατόχων δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας, οι οποίοι έκαναν ό, τι μπορούσαν για να την σταματήσουν.

Ωστόσο, δεδομένου ότι ο αρχικός κώδικας ήταν open source, δημιουργήθηκαν αρκετά νέα forks. Κάτι τέτοιο έγινε και χθες που υποτίθεται ότι η εφαρμογή αναστήθηκε με μια νέα νέα έκδοση. Έτσι αναφέρουν πάρα πολλές ιστοσελίδες, αλλά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει ακριβώς.

  Η υπηρεσία Popcorn Time και πάλι online με εκατοντάδες δωρεάν ταινίες

Αυτό που συνέβη πραγματικά ήταν ότι μερικοί προγραμματιστές δημιούργησαν ένα fork του Popcorn Time και κυκλοφόρησαν την έκδοση 0.4, ανακοινώνοντας την κυκλοφορία της στο Twitter.

Popcorn Time

Δυστυχώς γι ‘αυτούς, η αντίδραση ήταν σχεδόν άμεση. Οι χρήστες άρχισαν να καταγράφουν τα προβλήματα του fork στο sub-Reddit (/r/popcorntime), ξεκινώντας με το υποβαθμισμένο περιβάλλον χρήστη, και περνώντας σε διάφορα άλλα παράξενα ζητήματα, κατέληξαν στο επιθετικό VPN marketing.

“Αυτή η τελευταία ενημέρωση είναι γελοία. Δεν λειτουργεί, καταναλώνει τρεις φορές περισσότερους πόρους και CPU μόνο για να προσποιηθεί ότι φορτώνει μια εκπομπή “, έγραψε ένας χρήστης.

“Για να κάνει τα πράγματα χειρότερα, αντί να δώσει σωστές πληροφορίες για τα seeds, την ταχύτητα λήψης και άλλα που πρέπει να γνωρίζετε για να καταλάβετε αν ένα torrent λειτουργεί ή όχι, εμφανίζει μόνο διαφημίσεις για ένα VPN shit”.

Βέβαια τα προβλήματα δεν τελειώνουν εδώ, καθώς πολλοί χρήστες ανέφεραν ότι οι προηγούμενες ρυθμίσεις και τα αγαπημένα τους διαγράφηκαν, και η εφαρμογή κάποια στιγμή “πέφτει”, ανίκανη να λειτουργήσει.

  Covid-19 : Ένας νεκρός μετά κατάποση φαρμάκου που επαίνεσε ο πρόεδρος Τραμπ

Μετά από όλα τα παραπάνω, καλό θα ήταν να απεγκαταστήσετε την εφαρμογή και να επιστρέψτε στην προηγούμενη έκδοση που δεν έχει κανένα από τα θέματα που αναφέρονται και λειτουργεί όπως πάντα.

Η έκδοση 0.4 είναι η πρώτη ενημέρωση από τις 26 Μαρτίου του 2016 σύμφωνα με το TorrentFreak, σχεδόν πριν από τέσσερα χρόνια. Ο λόγος για τη διακοπή της ανάπτυξης δεν είναι ξεκάθαρος, αλλά η επιστροφή με μια ενημερωμένη έκδοση που προκαλεί τόσες προβλήματα φέρνει πολλά ερωτηματικά.

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


  +  46  =  56