Ξεφορτωθείτε τα ενοχλητικά popups επικάλυψης

Είστε και σεις από αυτούς που δεν συμπαθούν τα popups; Τα λεγόμενα αναδυόμενα παράθυρα επικάλυψης είναι μια μορφή διαφήμισης στο δια που πολλοί από εσάς την βρίσκουν εξαιρετικά ενοχλητική. Αυτές οι διαφημίσεις popups συνήθως εμφανίζονται πάνω από το περιεχόμενο της σελίδας σε αντίθεση με τα κανονικά αναδυόμενα παράθυρα, τα οποία εμφανίζονται σε ένα ξεχωριστό παράθυρο μπροστά ή πίσω από το παράθυρο του προγράμματος ς.  popups popups popups popups

Συχνά αυτές οι διαφημίσεις που εμφανίζονται πάνω από το περιεχόμενο της σελίδας, την αποκρύπτουν καθιστώντας αδύνατο να διαβάσετε κάτι.

Οι διαφημίσεις επικάλυψης σε αξιόπιστες ιστοσελίδες είναι ελάχιστες και αν υπάρχουν εμφανίζουν μια επιλογή, που σας επιτρέπει να κλείσετε το αναδυόμενο παράθυρο για να έχετε πρόσβαση στο υποκείμενο περιεχόμενο.

Υπάρχουν όμως και άλλες ιστοσελίδες οι οποίες δεν σας αφήνουν κανένα περιθώριο επιλογής.

Η επέκταση του , Overlay Blocker σας προσφέρει μια λύση για αυτές τις διαφημίσεις επικάλυψης. Προσθέτει μια επιλογή στο δεξί κλικ του μενού περιβάλλοντος του προγράμματος περιήγησης για να κλείσετε όλες τις διαφημίσεις επικάλυψης σε μια σελίδα.

Έτσι κάθε φορά που θα συναντάτε μια διαφήμιση επικάλυψης σε κάποια ιστοσελίδα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Overlay Blocker για να απαλλαγείτε από αυτή, ακόμη και αν δεν σας δίνει επιλογή κλεισίματος. Η ενεργοποίηση της επέκτασης θα σας απαλλάξει από όλες τις επικαλύψεις που είναι ορατές στην οθόνη σας.

Υπάρχει άλλη μια παρόμοια επέκταση, η BehindTheOverlay, επίσης για το Google Chrome. Υποστηρίζει το ίδιο ακριβώς χαρακτηριστικό αλλά και με συντομεύσεις του πληκτρολογίου σας. Για να τη χρησιμοποιήσετε πατήστε Ctrl-Shift-X και η διαφήμιση επικάλυψης θα αφαιρεθεί αυτόματα.

Η επέκταση BehindTheOverlay δεν είναι αυτοματοποιημένη, αλλά είναι πολύ καλύτερη. Μπορείτε φυσικά να δοκιμάσετε και τις δύο από τους συνδέσμους που παραθέτουμε.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.081 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).