Πως να δείτε την πραγματική URL πίσω από ένα σύνδεσμο bit.ly

Δείτε πως μπορείτε να καταλάβετε ποια είναι η πραγματική διεύθυνση ενός συνδέσμου bit.ly και πριν κάνετε κλικ σε αυτόν, ώστε να αποφασίσετε αν σας ενδιαφέρει ή όχι.

bit.ly,bit,url

Σας έχει τύχει να βρεθείτε μπροστά από ένα σύνδεσμο bit.ly; Οι σύνδεσμοι αυτοί είναι συντομεύσεις των πραγματικών συνδέσμων url που συνήθως είναι υπερβολικά μεγάλοι. Αντί λοιπόν να έχετε μία τεράστια URL διεύθυνση να μοιράσετε στους φίλους σας, μπορείτε μέσω της δωρεάν υπηρεσίας bit.ly να φτιάξετε στην θέση της μία πολύ πιο σύντομη και εύκολα διαχειρίσιμη.

Όμως υπάρχουν φορές που τέτοιου είδους σύνδεσμοι οδηγούν κατευθείαν σε ένα αρχείο για κατέβασμα και ουσιαστικά δεν βλέπετε από που κατεβάζετε. Και πιθανά να έχετε αμφιβολίες αν ο ιστότοπος από τον οποίο κατεβαίνει το αρχείο είναι ασφαλής ή όχι.

Εάν λοιπόν δεν είστε τόσο σίγουροι για το πού θα κατευθύνει ένας σύνδεσμος bit.ly, μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση του συνδέσμου πριν κάνετε το τελικό κλικ σε αυτόν.

Για να το κάνετε αυτό, απλώς προσθέστε ένα σύμβολο + στο τέλος οποιουδήποτε bit.ly συνδέσμου στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Για παράδειγμα, για https://bit.ly/3z8nsCV, απλώς πληκτρολογήστε https://bit.ly/3z8nsCV+ στο πρόγραμμα περιήγησής σας και θα βρεθείτε σε μια σελίδα προεπισκόπησης για τον συγκεκριμένο σύνδεσμο.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecegns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.112 εγγεγραμμένους.
bit.ly,bit,url

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).