Πώς να τρέξετε φορητές εκδόσεις των Windows και γιατί

Θέλετε να πάρετε τα μαζί σας, αλλά δεν μπορείτε να πάρετε το φορητό υπολογιστή σας; Χρησιμοποιήστε μια φορητή έκδοση των Windows σε μια συσκευή USB ή HDMI!

Οι συσκευές USB και HDMI μπορούν να τρέξουν τα Windows και χωρούν άνετα στην τσέπη σας.Ας δούμε πώς μπορείτε να πάρετε ένα φορητό αντίγραφο των Windows 10 μαζί σας όπου κι αν πάτε.bootable usb

Γιατί φορητά Windows;

Ίσως σε ένα ταξίδι δεν μπορείτε να πάρετε μαζί σας κάποιο υπολογιστή. Έχετε άλλες αποσκευές και δεν θέλετε να πληρώσετε για επιπλέον βάρος. Ή ίσως σας ενοχλεί ο έλεγχος στο αεροδρόμιο και προσπαθείτε να έχετε όσα λιγότερα μπορείτε να κρατάτε μαζί σας.

Όποιος κι αν είναι ο λόγος, το να έχετε μαζί σας τα Windows είναι εύκολο. Μόλις αποκτήσετε πρόσβαση σε οθόνη, πληκτρολόγιο και ποντίκι, μπορείτε να τρέξετε το δικό σας λειτουργικό σύστημα όπου κι αν βρίσκεστε.

Τα Windows 10 έχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές φορητότητας, τις οποίες θα δούμε παρακάτω.

Κάντε τα Windows 10 φορητά με το Windows to Go

Το Windows to Go είναι μια δυνατότητα της που σας επιτρέπει να γράψετε ένα αντίγραφο των Windows που χρησιμοποιείτε σε ένα USB stick. Μετά μπορείτε να το τρέξετε σε οποιονδήποτε άλλο υπολογιστή.

Το πλεονέκτημα του εργαλείου Windows to Go είναι ότι θα σώσει την κατάστασή σας. Σε οτιδήποτε είστε στη μέση και εργάζεστε θα διατηρηθεί, έτοιμο να συνεχίσει την επόμενη φορά. Δυστυχώς, το Windows to Go λειτουργεί μόνο σε Windows 10 Enterprise και Windows 10 Education. Εάν χρησιμοποιείτε Windows 10 Home, ή Windows 10 Pro, το Windows to Go δεν είναι για εσάς.

  Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων της Web κάμερας των Windows

Κάντε τα Windows 10 φορητά με το EaseUs ToDo Backup

Η εταιρεία αντιγράφων ασφαλείας EaseUs διαθέτει μια εναλλακτική λύση σε όσους θέλουν χρησιμοποιήσουν το Windows to Go αλλά δεν μπορούν.

Το EaseUs ToDo Backup είναι ένα γενικό εργαλείο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας που μπορεί να δημιουργήσει κάποιο bootable λειτουργικό σύστημα σε USB. Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν πλήρη κλώνο της υπάρχουσας εγκατάστασης των Windows, εάν η συσκευή USB σας είναι αρκετά μεγάλη.

Η εφαρμογή της EaseUs λειτουργεί με οποιαδήποτε έκδοση των Windows 7, 8 και 10.

Μπορείτε να βρείτε μια δωρεάν έκδοση του ToDo Backup στην ιστοσελίδα του EaseUs.

Λήψη: ToDo Backup (Δωρεάν, απαιτείται email)

Κάντε τα Windows 10 φορητά με το WinToUSB

Πρόκειται για την αγαπημένη μας λύση για τη δημιουργία μιας bootable φορητής έκδοσης των Windows που μπορείτε να μεταφέρετε οπουδήποτε. Η εφαρμογή Hasleo WinToUSB υποστηρίζει τις λειτουργίες των Windows To Go και Windows PE.

Έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορείτε να εγκαταστήσετε και να τρέξετε τα Windows 10 από έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο ή SSD, μονάδα flash USB ή μονάδα Thunderbolt.

Το φορητό λειτουργικό των Windows μπορεί να δημιουργηθεί με το WinToUSB από ένα αρχείο ISO, ένα , εικόνα δίσκου που έχετε ήδη, ακόμη και από ένα εικονικό δίσκο (VHD). Μπορεί επίσης να κλωνοποιήσει ένα υπάρχον λειτουργικό σύστημα Windows σαν χώρο εργασίας του Windows To Go.

Λήψη: WinToUSB (Δωρεάν)

windows,portable,iguru,usb windows

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).