Η Microsoft κυκλοφόρησε την πρώτη προεπισκόπηση των Power Toys


Εάν ήσασταν χρήστης των Windows 95 και των Windows XP, τότε μπορεί να αναγνωρίσετε το όνομα Power Toys, που είχε να κάνει με ένα σύνολο βοηθητικών προγραμμάτων συστήματος, το οποίο αναπτύχθηκε από τη Microsoft.

Power Toys

Μετά από μερικές γενιές που τα Power Toys παρέμειναν στο ράφι, η ιδέα έχει επιστρέψει και είναι πλέον διαθέσιμη η πρώτη έκδοση για τους insiders των Windows 10.

Το σύνολο αυτό των βοηθητικών προγραμμάτων και ο πηγαίος κώδικας τους είναι διαθέσιμος από το GitHub, όπου από εκεί οι χρήστες μπορούν επίσης να κάνουν προτάσεις, να δημιουργήσουν δικές τους εφαρμογές ή να αναφέρουν προβλήματα.

Το τότε αρχικό σύνολο των βοηθητικών προγραμμάτων του Power Toys ήταν χρήσιμο για κλασικές εργασίες όπως η δημιουργία autoplay CD ή η εισαγωγή ρυθμίσεων μητρώου στον Πίνακα Ελέγχου μέσω του TweakUI.

Σε αυτή την αρχική έκδοση του Power Toys περιλαμβάνεται ένας οδηγός συντόμευσης για τα Windows, καθώς και το “FancyZones”, το οποίο σας επιτρέπει να ρυθμίσετε προκαθορισμένους στόχους για να σύρετε εφαρμογές, οι οποίες στη συνέχεια θα μεγιστοποιηθούν και θα γεμίσουν μία προκαθορισμένη ζώνη.

Δείτε το σχετικό παρακάτω βίντεο:

Επίσης περιλαμβάνεται και μια οθόνη εγγραφής που εξάγει κινούμενα GIF. Για να κάνετε λήψη του τρέχοντος συνόλου, και εφόσον τρέχετε Windows 10, πηγαίνετε εδώ.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Previous Post

Το FBI προειδοποιεί τους μαθητές να σκεφτούν πριν δημοσιεύουν απειλές στα social media

Next Post

BlueKeep exploit: Προσοχή κυκλοφορεί για πρώτη φορά