Η Microsoft κυκλοφόρησε την πρώτη προεπισκόπηση των Power Toys

Εάν ήσασταν χρήστης των Windows 95 και των Windows XP, τότε μπορεί να αναγνωρίσετε το όνομα Power Toys, που είχε να κάνει με ένα σύνολο βοηθητικών προγραμμάτων συστήματος, το οποίο αναπτύχθηκε από τη Microsoft.

Power Toys

Μετά από μερικές γενιές που τα Power Toys παρέμειναν στο ράφι, η ιδέα έχει επιστρέψει και είναι πλέον διαθέσιμη η πρώτη έκδοση για τους insiders των Windows 10.

Το σύνολο αυτό των βοηθητικών προγραμμάτων και ο πηγαίος κώδικας τους είναι διαθέσιμος από το GitHub, όπου από εκεί οι χρήστες μπορούν επίσης να κάνουν προτάσεις, να δημιουργήσουν δικές τους εφαρμογές ή να αναφέρουν προβλήματα.

Το τότε αρχικό σύνολο των βοηθητικών προγραμμάτων του Power Toys ήταν χρήσιμο για κλασικές εργασίες όπως η δημιουργία autoplay CD ή η εισαγωγή ρυθμίσεων μητρώου στον Πίνακα Ελέγχου μέσω του TweakUI.

Σε αυτή την αρχική έκδοση του Power Toys περιλαμβάνεται ένας οδηγός συντόμευσης για τα Windows, καθώς και το “FancyZones”, το οποίο σας επιτρέπει να ρυθμίσετε προκαθορισμένους στόχους για να σύρετε εφαρμογές, οι οποίες στη συνέχεια θα μεγιστοποιηθούν και θα γεμίσουν μία προκαθορισμένη ζώνη.

Δείτε το σχετικό παρακάτω βίντεο:

Επίσης περιλαμβάνεται και μια οθόνη εγγραφής που εξάγει κινούμενα GIF. Για να κάνετε λήψη του τρέχοντος συνόλου, και εφόσον τρέχετε Windows 10, πηγαίνετε εδώ.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.097 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).