Spartan: προεπιλογή στα Windows 10 και ο IE θα συνεχίζει να υπάρχει

Η Microsoft επιβεβαίωσε σε εκδήλωση της στο Redmond, στις 21 Ιανουαρίου, ότι τα Windows 10 θα έρθουν με ένα άλλο πρόγραμμα περιήγησης, που σήμερα έχει την εσωτερική κωδική ονομασία Σπαρτιάτης, ή Spartan. Μετά από την δήλωση της εταιρείας, υποθέσαμε ότι ο Internet Explorer, η εφαρμογή που υπάρχει πάνω από 20 χρόνια στο της Microsoft, θα αποσυρθεί με την διάθεση των Windows 10.Microsoft Spartan

Σε μια δήλωση που κυκλοφόρησε σήμερα, η Microsoft αναφέρει ότι η ίδια έκδοση του Internet Explorer 11 που είναι σήμερα διαθέσιμη στα Windows 8.1 θα εξακολουθεί να υπάρχει και στα Windows 10, αλλά χωρίς να φέρει νέα , νέες επιλογές, και άλλες βελτιώσεις. Παράλληλα ο νέος browser “από τη Σπάρτη” θα είναι το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης.

Έτσι ο νέος browser, μάλλον θα είναι η κορυφαία επιλογή για τους χρήστες των Windows 10, αλλά την ίδια στιγμή, θα προσφέρεται και ο αρχαίος IE για την αντιμετώπιση τυχόν ζητημάτων που μπορεί να προκύψουν με το νέο πρόγραμμα περιήγησης.

“Με την ισχυρή ανατροφοδότηση που έχουμε από τους πελάτες μας, μέσα από το Windows Insiders, σήμερα μπορούμε να ανακοινώσουμε ότι το Project Spartan στα Windows 10, θα φιλοξενήσει το νέο κινητήρα μας αποκλειστικά. Ο Internet Explorer 11 θα παραμείνει ουσιαστικά αμετάβλητος από τα Windows 8.1, συνεχίζοντας να φιλοξενεί τον ήδη υπάρχοντα κινητήρα αποκλειστικά “, δήλωσε η εταιρεία.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).