Πςςςτ κυκλοφόρησε το Photoshop on Web

Εκτός από την παροχή σημαντικών ενημερώσεων του σε επιτραπέζιους υπολογιστές, η Adobe ανακοίνωσε σήμερα ότι φέρνει το Photoshop στον Ιστό (web). Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης ενημερώσεις σε άλλες εφαρμογές και υπηρεσίες της σουίτας Creative Cloud, όπως στα προϊόντα , Illustrator, Premiere Pro, After Effects, Fresco, Behance, Adobe Stock και άλλων.

“Σήμερα στο Adobe MAX 2021, ανακοινώνουμε μια σημαντική κυκλοφορία του Photoshop σε επιτραπέζιους υπολογιστές και iPad”, γράφει η Pam Clark της Adobe.photoshop on web

“Επιπλέον, δοκιμάζουμε κάτι νέο, κυκλοφορώντας μια δημόσια έκδοση beta μιας νέας κοινόχρηστης web εφαρμογής του Photoshop. Σε αυτήν την έκδοση beta, εσείς και οι συνεργάτες σας θα μπορείτε να ανοίξετε και να προβάλετε την εργασία σας στο πρόγραμμα περιήγησης, να παρέχετε σχόλια και να κάνετε μερικές βασικές αλλαγές χωρίς να χρειάζεται να κάνετε ή εκκίνηση του Photoshop.”

Οι βασικές βελτιώσεις στο Photoshop για επιτραπέζιους υπολογιστές περιλαμβάνουν δυνατότητες αυτόματης απόκρυψης του ποντικιού για το Εργαλείο επιλογής αντικειμένων, μια επιλογή Mask All με ένα για layers, νέα Neural Filters, μια έκδοση beta ενός εργαλείου Landscape Mixer που προσαρμόζει αυτόματα την εποχή μιας σκηνής. Δυνατότητες μεταφοράς χρωμάτων που εφαρμόζουν την παλέτα χρωμάτων από τη μια εικόνα στην άλλη, ένα Νευρωνικό Φίλτρο Εναρμόνισης (Harmonization Neural Filter) που προσαρμόζει έξυπνα την απόχρωση και τη φωτεινότητα μιας εικόνας και, ίσως το πιο αξιοσημείωτο, τη διαλειτουργικότητα αντιγραφής/επικόλλησης με το Adobe Illustrator.

Στο iPad, το Photoshop φέρνει για αρχεία Camera Raw, τη δυνατότητα ς layers σε Smart Objects, Dodge και Burn tools και μια νέα δυνατότητα Share for Commenting που ενσωματώνεται με το Photoshop για επιτραπέζιους υπολογιστές.photoshop on web 1

Και το νέο Photoshop on Web, στην έκδοση beta, παρέχει ένα μέρος του πλήρους προϊόντος Photoshop με συμβατότητα Share for Commenting, βασικές δυνατότητες επεξεργασίας και πολλά άλλα. Είναι διαθέσιμο για Google και .

Το Photoshop στο Web αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης πρωτοβουλίας της Adobe για τη μεταφορά όσο το δυνατόν μεγαλύτερου μέρους του χαρτοφυλακίου της σουίτας Creative Cloud στον Ιστό. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για αυτήν την προσπάθεια από το επίσημο ιστολόγιο της Adobe.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Subscribe to Blog via Email

Subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Photoshop Web,Adobe

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).