Rescuezilla 2.4 ένα must για τον υπολογιστή σας

Εύκολη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, αποκατάσταση και Bare Metal Restore. Το Rescuezilla (πρώην Redo Backup and Recovery) είναι τόσο απλό που ο καθένας μπορεί να το χρησιμοποιήσει. Είναι μια εύκολη, ολοκληρωμένη λύση αποκατάστασης καταστροφών στον υπολογιστή σας. Επιτρέπει Bare Metal επαναφορά.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το Bare metal restore (bare metal σημαίνει σύστημα χωρίς λειτουργικό) δεν είναι μόνο η καλύτερη λύση για την αποτυχία του hardware, αλλά είναι και το απόλυτο antivirus: Ακόμη και αν ο σκληρός σας δίσκος διαγραφεί εντελώς από κάποιον ιό, μπορείτε να έχετε ένα πλήρως λειτουργικό σύστημα, μέσα σε 10 λεπτά.

Rescuezilla

Όλα τα έγγραφά σας και οι ρυθμίσεις σας θα αποκατασταθούν στην ίδια ακριβώς κατάσταση στην οποία ήταν όταν πήρατε το backup.

Το Rescuezilla είναι ένα Live USB, οπότε δεν έχει σημασία αν χρησιμοποιείτε Windows, Mac ή Linux. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ίδιο εργαλείο για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και να επαναφέρετε κάθε μηχάνημα. Είναι ανοικτού κώδικα που κυκλοφορεί με άδεια GPL, είναι εντελώς δωρεάν για προσωπική και εμπορική χρήση.

Περισσότερα χαρακτηριστικά

Το Rescuezilla έχει πάρα πολλά χαρακτηριστικά σε συνδυασμό με μια πολύ απλή και φιλική προς το χρήστη οθόνη διαχείρισης:

  • Εύκολο UI με το που ξεκινάει το USB (μέσα σε δευτερόλεπτα)
  • Δεν απαιτείται εγκατάσταση τρέχει από κάποιο USB stick ή από ένα CD-ROM
  • Αποθηκεύει και επαναφέρει μηχανήματα Windows, Mac και Linux
  • Αυτόματη εύρεση τοπικών κοινόχρηστων δικτύων
  • Αποκτήστε πρόσβαση στα αρχεία σας ακόμα και αν δεν μπορείτε να συνδεθείτε
  • Ανάκτηση διαγραμμένων εικόνων, εγγράφων και άλλων αρχείων
  • Πρόσβαση στο Internet με πλήρες πρόγραμμα περιήγησης για τη λήψη προγραμμάτων οδήγησης
  • Το μέγεθος του Live CD είναι περίπου στα 620MB
  • Έχει πάνω από 2.000.000 λήψεις
  • changelog

Πώς λειτουργεί;

Τα περισσότερα προγράμματα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς απαιτούν την εκκίνηση του συστήματός σας για να πραγματοποιήσουν την επαναφορά. Τι γίνεται όμως αν δεν μπορείτε να εκκινήσετε τα Windows; Τι γίνεται αν έχετε μολυνθεί από κάποιον ιό και δεν μπορείτε να ανοίξετε καθόλου τα Windows για να τα επαναφέρετε όπως ήταν;

Το Rescuezilla δεν χρειάζεται Windows. Κατεβάστε και γράψτε το ISO σε ένα USB stick και επανεκκινήστε το μηχάνημά σας. Το σύστημα θα φορτώσει ένα πλήρες μίνι λειτουργικό σύστημα με μια διεπαφή χρήστη point-and-click στη μνήμη του υπολογιστή σας, χωρίς να γράψει οποιαδήποτε πληροφορία στον σκληρό σας δίσκο.

Στη συνέχεια, θα έχετε τη δυνατότητα να τρέξετε ενέργειες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, επαναφοράς και ανάκτησης – εγγυημένες – ακόμη και αν δεν μπορείτε να ξεκινήσετε το κανονικό σας λειτουργικό σύστημα.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecegns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.111 εγγεγραμμένους.
Rescuezilla,iguru

Written by newsbot

Αν και τα δελτία τύπου θα είναι από πολύ επιλεγμένα έως και σπάνια, είπα να περάσω ... γιατί καμιά φορά κρύβονται οι συντάκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).