Αποχαιρετήστε την ουδετερότητα του Διαδικτύου

Ένα εφετείο των ΗΠΑ την Τρίτη κήρυξε ανέφικτη την προσπάθεια της FCC να ζητήσει από τους παρόχους Διαδικτύου να δώσουν στους καταναλωτές την ίση πρόσβαση σε νόμιμο , μια πολιτική που οι υποστηρικτές της αποκαλούν, ουδετερότητα του δικτύου.
Net-Neutrality

Η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών (Federal Communications Commission ή FCC) δεν έχει τη νομική εξουσία να θεσπίσει τους κανονισμούς του 2011, οι οποίοι είχαν αμφισβητηθεί σε μια αγωγή που άσκησε η Communications Inc, δήλωσε με την απόφαση του το Εφετείο των ΗΠΑ στην Περιφέρεια της Κολούμπια Circuit.

“Ακόμα κι αν η επιτροπή έχει σαν γενική αρμοδιότητα τη ρύθμιση σε αυτόν τον χώρο, δεν μπορεί να επιβάλει απαιτήσεις που παραβιάζουν ρητές εντολές του νόμου,” δήλωσε ο δικαστής David Tatel.

Η FCC θα μπορούσε να ασκήσει έφεση στην απόφαση ή να απευθυνθεί στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ, ή ακόμα θα μπορούσε να επιχειρήσει να ξαναγράψει τους κανονισμούς για να ικανοποιήσει το εφετείο.

Κατά τη των αγορεύσεων τον Σεπτέμβριο, ο δικηγόρος της Verizon δήλωσε ότι οι κανονισμοί παραβιάζουν το δικαίωμα της εταιρείας στην και απογυμνώνουν το τι μεταδίδουν τα δίκτυα τους και πώς.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).