Το Sega Genesis Mini θα κυκλοφορήσει στις 19 Σεπτεμβρίου με 40 παιχνίδια

Η Sega μόλις ανακοίνωσε ότι το Mini θα έρθει στα ράφια των καταστημάτων στις 19 Σεπτεμβρίου, συνοδευόμενο με 40 . Από αυτά, έχουν ήδη επιβεβαιωθεί τα “Sonic 2”, “Gunstar Heroes” και “Castlevania Bloodlines”.

Sega

Πέρυσι, η Sega είχε πρωτοπαρουσιάσει τη δική της μικροσκοπική ρετρό κονσόλα, για να μπορέσει να συναγωνιστεί τις αντίπαλες εταιρείες Nintendo και τη Sony, αλλά δυστυχώς η εκδοσή της καθυστέρησε. Τώρα η εταιρεία στη φετινή Sega Fest, ανακοίνωσε ότι το Genesis Mini / Mega Mini θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ και στην Ιαπωνία στις 19 Σεπτεμβρίου.

Από ότι φαίνεται, αυτή η κονσόλα θα διαθέτει διαφορετικές, τοπικές εκδόσεις, συγκεκριμένων παιχνιδιών. Ανάμεσα στα 40 παιχνίδια που θα έχει, η εταιρεία επιβεβαίωσε (τουλάχιστον στην Ιαπωνία) κάποια κλασσικά παιχνίδια, όπως το Sonic the Hedgehog 2, Shining , Gunstar Heroes and Comix Zone, Space Harrier II, Puyo Puyo 2, Rent-a-Hero, Castlevania Bloodlines και το Powerball .

Όπως και στο PlayStation Mini, η νέα κονσόλα θα τροφοδοτείται με ένα microUSB και θα διαθέτει έξοδο HDMI ικανή μέχρι και 720p ανάλυση. Το χειριστήριο θα είναι με έξι κουμπιά και θα αποτελεί μία έκδοση του Genesis gamepad, που προτιμούν οι περισσότεροι παίκτες. Θα υποστηρίζει το σώσιμο σε οποιοδήποτε σημείο εντός ενός παιχνιδιού, γεγονός πού, όπως ανέφερε και η Sega, θα μπορούσε να διευκολύνει ορισμένα παιχνίδια που δεν καταφέρατε ποτέ να ολοκληρώσετε στη δεκαετία του ’90.

  Τι θα επιφέρει στην τεχνολογία ένας πόλεμος μεταξύ Κίνας και Ταϊβάν

Θα υπάρχει και ένα κουμπί , αλλά δεν θα λειτουργεί το ίδιο όπως και στο αρχικό σύστημα. Επίσης, όπως και στις άλλες ρετρό κονσόλες, δεν φαίνεται να υπάρχει υποστήριξη για λήψεις και προφανώς δεν υπάρχει υποδοχή κασέτας, όπως το Analogue SG.

Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε μόνο τις τιμές που θα ισχύσουν στην Ιαπωνία και η κονσόλα θα κοστίσει 6.980 γιέν (περίπου $60) με ένα χειριστήριο ή 8.980 γιέν (περίπου $80) με δύο χειριστήρια.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).