Τα αυτό-οδηγούμενα οχήματα της Google εντοπίζουν αστυνομικά οχήματα

Τα αυτό-οδηγούμενα οχήματα της θα πρέπει φυσικά να ακολουθούν τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας και σύμφωνα με τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας, ένας οδηγός σταματάει άμεσα το όταν κάποιο όχημα της ς πλησιάσει το αυτοκίνητο του, και του κάνει σήμα να σταματήσει.

Επιπλέον η αστυνομία μερικές φορές συμμετέχει σε κάποιες επιχειρήσεις καταδίωξης. Κατά τη αυτών των επιχειρήσεων, κάθε αστυνομικό όχημα δεν ακολουθεί τους κανόνες κυκλοφορίας, δηλαδή μπορεί να παραβιάζει σήματα κυκλοφορίας και τρέχει χωρίς κανένα περιορισμό ταχύτητας.

tromaktiko4

" data-image-caption="

tromaktiko4

" data-medium-file="https://cdn.iguru.gr/wp-content/uploads/2013/04/tromaktiko4.jpg" data-large-file="https://cdn.iguru.gr/wp-content/uploads/2013/04/tromaktiko4.jpg" decoding="async" class="aligncenter size-full wp-image-60847" src="https://cdn.iguru.gr/files/2016/09/google-car.jpg" alt="google car" width="850" height="481">

Τα άλλα αυτοκίνητα που συμβαίνει να βρίσκονται στο σημείο της καταδίωξης θα πρέπει να κάνουν στην άκρη για να την διαταράξει.

Έτσι η Google ανέπτυξε ένα σύστημα ανίχνευσης αστυνομικών οχημάτων που θα προσαρμόσει στα αυτό-οδηγούμενα αυτοκίνητά της.

Το σύστημα ανίχνευσης μπορεί να εντοπίζει αυτόματα τα οχήματα της αστυνομίας από τα φώτα της σειρήνας που αναβοσβήνουν.

  Audacity 3.2.3 εφαρμογή επεξεργασίας ήχου

Τα αστυνομικά οχήματα (των ΗΠΑ) έχουν ένα σύστημα φωτισμού με τέσσερις διαφορετικές πηγές φωτός σε μία οριζόντια διαμόρφωση. Οι τέσσερις πηγές φωτός εκπέμπουν ένα συγκεκριμένο κόκκινο και ένα μπλε φως εναλλακτικά.

Μόλις το αυτό-οδηγούμενο της Google εντοπίσει κάποιο αστυνομικό όχημα κάνει δεξιά και σταματάει. Το σύστημα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την ανίχνευση άλλων τύπων οχημάτων έκτακτης , όπως τα ασθενοφόρα.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).