Η σελίδα υποστήριξης των Windows 10, έκδοση Μαΐου 2020 είναι online πριν το update

Η ενημέρωση δυνατοτήτων των Windows 10 Μαΐου ή διαφορετικά έκδοση 2004 αναμένεται θα έρθει σήμερα ή αύριο στους υπολογιστές μας. Όμως η σελίδα ς της Microsoft, για την συγκεκριμένη έκδοση είναι ήδη με ειδική θέση για τα Known issues. Σαν να λέμε, ανοίξαμε και σας περιμένουμε.

Η Microsoft προετοιμάζεται σταδιακά για την έναρξη της ενημέρωσης του Μαΐου 2020. Τον Απρίλιο, η Microsoft μετέφερε την ενημέρωση του Μαΐου 2020 στο Ring Preview. Οι μέχρι τώρα ανακοινώσεις της Microsoft αναφέρουν ότι η έκδοση 2004 των Windows 10 θα κυκλοφορήσει στις 27 Μαΐου ή 28 Μαΐου.

Βρισκόμαστε πλέον ώρες μακριά από τη δημόσια κυκλοφορία της ενημέρωσης αυτής και η Microsoft έχει πλέον δημοσιεύσει την σελίδα υποστήριξης στον ιστότοπο της εταιρείας.

Η σελίδα με τίτλο “Windows 10, version 2004 and , version 2004” είναι προς το παρόν κενή από παρατηρήσεις, καθώς η Microsoft αναφέρει ότι από τις δοκιμές του Ring δεν υπάρχουν ενεργά γνωστά ζητήματα με την 2004.

Τα άλλα έγγραφα υποστήριξης για την ενημέρωση του Μαΐου 2020 είναι επίσης κενά και δεν υπάρχουν πραγματικές διαθέσιμες πληροφορίες αυτήν τη στιγμή.

Είναι πολύ πιθανό ότι η Micorosft θα ενημερώσει την σελίδα της με πραγματικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων γνωστών ζητημάτων, αν και σε μια ανάρτηση ιστολογίου, η Microsoft δήλωσε παλαιότερα ότι η γνωρίζει τουλάχιστον ένα ζήτημα στα Windows 10 έκδοση 2004, όπου το εργαλείο DISM αναφέρει εσφαλμένα μία κατάσταση.

Μετά την καταστροφική κυκλοφορία του Update του Οκτωβρίου 2018, η οποία προκάλεσε πολλά άτομα να χάσουν τα δεδομένα τους, η Microsoft θα είναι εξαιρετικά προσεκτική με την ενημέρωση των δυνατοτήτων.

Μόλις θα είναι διαθέσιμη θα μπορείτε να εγκαταστήσετε με μη αυτόματο τρόπο από τις Ρυθμίσεις > Ενημέρωση και ασφάλεια > Windows Update. Στη σελίδα Windows Update, πρέπει να κάνετε κλικ στο «Έλεγχος για ενημερώσεις» και να πατήσετε «Λήψη και εγκατάσταση τώρα». Αν δεν θέλετε να είστε από τους πρώτους, δείτε αυτό το άρθρο μας για το πως θα την αποφύγετε, προς το παρόν.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Subscribe to Blog via Email

Subscribe to this blog and receive of new posts by email.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).