Έσοδα Έξοδα Δωρεάν Ελληνική εφαρμογή για Android


Το Έσοδα Έξοδα είναι μια νέα Ελληνική εφαρμογή για Android που έρχεται να βάλει σε μια τάξη τα έσοδα-εξόδα μας. Με την βοήθεια της μπορείτε να καταγράφετε τι ξοδεύετε κάθε μήνα και που, ενώ σας επιτρέπει να δημιουργήσετε επαναλλαμβανόμενες συναλλαγές (πχ πληρωμή ενοικίου).simple budget

Πέρα από την απλή καταγραφή των συναλλαγών σας μέσα από την εφαρμογή μπορείτε να φτιάξετε τα δικά σας badget. Για παράδειγμα μπορείτε να δημιουργήσετε ένα badget των 100 ευρώ ανά μήνα για καφέ και ποτό με την εφαρμογή να σας ειδοποιεί όποτε το ξεπεράσετε.tablet Android

Μέσα από τα γραφήματα του Έσοδα Έξοδα μπορείτε να δείτε τι έχετε ξοδέψει στο τέλος του μήνα και που πήγαν τα χρήματα σας.

statistics

Συγκεκριμένα θα βρείτε δύο γραφήματα τύπου γραμμών και πίτας με το δεύτερο να ενεργοποιείται με μια περιστροφή της συσκευής σε “Landscape Mode”.

Στις ρυθμίσεις της εφαρμογής μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δέκα διαθέσιμα themes αυτό που σας αρέσει.

Τέλος, μπορείτε όποτε θελήσετε να κρατήσετε ένα backup των δεδομένων σας αποθηκεύοντας τα είτε στη συσκευή σας είτε στον Dropbox λογαριασμό σας.

Η εφαρμογή Έσοδα Έξοδα για Android είναι δωρεάν χωρίς αγορές εντός εφαρμογής και μπορείτε να την κατεβάσετε μέσω του Google Play.

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news