Το Skype προσθέτει υπότιτλους κατά τη διάρκεια των κλήσεων


Το Skype προσθέτει σε πραγματικό χρόνο υπότιτλους των συνομιλιών κατά την διάρκεια των κλήσεων σας.

Skype

Για να γιορτάσει τη διεθνή ημέρα των ατόμων με αναπηρία η Microsoft ανακοίνωσε σήμερα την πρόσθεση υποτίτλων σε πραγματικό χρόνο στο Skype. Αυτό το χαρακτηριστικό λειτουργεί με την τελευταία έκδοση του προγράμματος, την 8 για Android (6.0+), iPhone, iPad, Linux, Mac, Windows και Skype για Windows 10 (έκδοση 14). Προς το παρόν οι υπότιτλοι πραγματοποιούν αυτόματη κύλιση στην κλήση σας. Αλλά στη μελλοντική ενημέρωση, το Skype θα προσθέσει επιπλέον επιλογές προβολής, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας να μετακινούνται μέσα στο δικό τους παράθυρο.

Προς το παρόν η λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο για την αγγλική γλώσσα αλλά η Skype ανακοίνωσε επίσης τη δυνατότητα μεταφράσεων που υποστηρίζει πάνω από 20 γλώσσες και διαλέκτους. Δεν είναι γνωστό αν θα περιλαμβάνονται και τα Ελληνικά. Όπως και να έχει η λειτουργία μετάφρασης θα είναι διαθέσιμη τις προσεχείς εβδομάδες.

Αν τελικά και όταν διατεθεί και για την Ελληνική γλώσσα, τότε αν θέλετε να δείτε online τους υπότιτλους στο Skype θα πρέπει να κάνετε τα παρακάτω:
Κατά τη διάρκεια μιας κλήσης ήχου ή βίντεο, επιλέξτε το κουμπί με το σύμβολο του συν (+).
Επιλέξτε την ενεργοποίηση των υπότιτλων.

Επίσης όταν και αν διατεθεί στην Ελληνική γλώσσα θα μπορείτε να ενεργοποιήσετε τους υπότιτλους ως προεπιλογή για όλες τις κλήσεις Skype κάνοντας τα παρακάτω:
Επιλέξτε την εικόνα του προφίλ σας.
Επιλέξτε Ρυθμίσεις.
Επιλέξτε Κλήσεις.
Επιλέξτε Υπότιτλοι κλήσης (δεν είναι ορατή ακόμα αυτή η επιλογή).

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news