Επέκταση Skype για Chrome: συνεργάζεται με Gmail, Outlook και Twitter

Η δημοσίευσε μια ενημερωμένη της επέκτασης Skype για το Google Chrome, η οποία προσθέτει δυνατότητα ενσωμάτωσης κλήσεων βίντεο στο Gmail, το και το Twitter.

Η επέκταση του προγράμματος περιήγησης διατίθεται ήδη από το Google Chrome web store. Το συγκεκριμένο extension μέχρι σήμερα, επέτρεπε να μοιραστείτε τα sites που επισκέπτεστε με τις επαφές σας στο Skyρe.

Η σημερινή ενημέρωση του Skype για το Google Chrome βελτιώνει τη λειτουργικότητα της επέκτασης.Skype

Στη δημοσίευση που έκανε η Microsoft στο επίσημο blog του Skyρe αναφέρει όλες τις αλλαγές. Στις αλλαγές συμπεριλαμβάνεται η δυνατότητα προσθήκης συνδέσεων κλήσεων του Skyρe σε μηνύματα, σε συμβάντα ημερολογίου, ή στο Twitter.

Η επέκταση υποστηρίζει το Gmail, το Outlook και το Twitter προς το παρόν. Μπορείτε να προσθέσετε το “συμμετάσχετε στη κλήση βίντεο του Skyρe μου” σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Gmail, στο Outlook, στο Ημερολόγιο της Google ή τα γεγονότα του Outlook.

Να διευκρινίσουμε ότι όταν γράφουμε Outlook, αναφερόμαστε στο Outlook.com, την web-based υπηρεσία άμεσων μηνυμάτων, και όχι στο Outlook, την desktop εφαρμογή.

  GIGABYTE ο πρώτος PCIe 5.0 SSD

Η επέκταση Skype προσθέτει ένα νέο κουμπί στο περιβάλλον εργασίας της υπηρεσίας από όπου οι μπορούν να κάνουν κλικ για να προσθέσουν κάποιο σύνδεσμο σε ένα μήνυμα.

Λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο για το Twitter, μόνο που μπορείτε να προσθέσετε το σύνδεσμο στα μηνύματά σας στο Twitter άμεσα από το κουμπί που βλέπετε στην παραπάνω εικόνα.

Οι χρήστες του Chrome που έχουν εγκαταστήσει την παλαιότερη έκδοση της επέκτασης μπορεί να έχουν λάβει ήδη την ενημέρωση.

Αν δεν την έχετε μπορείτε να την κατεβάσετε από το Chrome Web Store.

Η επέκταση είναι επίσης διαθέσιμη και για τον , όμως η Microsoft δεν αναφέρει τίποτα για ενημερωμένη έκδοση του Firefox add-on στην ανακοίνωσή της.

Skype for Chrome

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).