Η Spotify λανσάρει το Premium Duo

Το Spotify λάνσαρε την υπηρεσία Premium Duo που απευθύνεται σε ζευγάρια που θέλουν να απολαμβάνουν συντροφικά την μουσική.

Το Spotify προσφέρει ήδη ένα Premium πρόγραμμα τόσο για μοναχικούς χρήστες όσο και για οικογένειες και λαμβάνοντας υπόψη ότι το οικογενειακό πρόγραμμα κοστίζει ήδη λιγότερο από δύο μεμονωμένα προγράμματα, ίσως νομίζετε ότι έχει καλύψει όλη την γκάμα των πελατών του.

Ωστόσο, η υπηρεσία ροής μουσικών κομματιών φαίνεται να διαφωνεί και σήμερα ανακοίνωσε το Premium Duo, ένα project για ζευγάρια να θέλουν απολαμβάνουν τη μουσική μαζί.

Εξυπηρετώντας ως ένα είδος μεσαίου βήματος, μεταξύ των ατομικών και οικογενειακών προγραμμάτων, το Premium Duo υποστηρίζει δύο λογαριασμούς με τις λειτουργίες Premium, όπως ακρόαση μουσικής χωρίς διαφημίσεις, αναπαραγωγή εκτός σύνδεσης και αναπαραγωγή κατ’ απαίτηση.

Όσον αφορά την τιμή, το πρόγραμμα Premium Duo έχει κάποιο όφελος, ειδικά εάν χρησιμοποιείτε ήδη το Premium Family με δύο μόνο χρήστες. Κοστίζει 8,99 € ανά μήνα, το οποίο είναι λιγότερο από το πρόγραμμα Premium Family, αλλά και ακριβότερο από το μεμονωμένο πρόγραμμα Premium.

  Τα Windows 8.1 RTM ενσωματώνουν το Skype και αποσύρουν το Messaging App

Η Spotify λέει ότι διενήργησε μια μελέτη με τους χρήστες της και διαπίστωσε ότι το 73% των ζευγαριών ακούει μουσική μαζί, ως μέσο να θυμούνται τις κοινές τους εμπειρίες, ενώ το 63% το κάνει για να “χτίσει την ταυτότητά του και να δημιουργήσει αξέχαστες στιγμές”.

Με βάση αυτά τα δεδομένα, φαίνεται εύλογο ότι υπάρχει μια αγορά για ένα project για ζευγάρια, αν και μένει να δούμε πόσο καλά θα τα πάει. Εάν χρησιμοποιείτε ήδη το Spotify Premium, μπορείτε να αλλάξετε τα πρόγραμμα στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας. Διαφορετικά, μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Premium Duo από εδώ .

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω email

Το email σας για την αποστολή κάθε νέας δημοσίευσης

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

8  +  2  =  

Previous Story

Η μαγνητική κασέτα δεν πρόκειται να πεθάνει

Next Story

Wireshark 3.2.5: αναλυτής πρωτοκόλλων δικτύου