LG στην Times Square ο πλανήτης σε 3D απεικόνιση

Το γιγάντιο ψηφιακό billboard υπερυψηλής ς της LG στην της Νέας Υόρκης προβάλλει εντυπωσιακό 3D περιεχόμενο, που μεταφέρει το μήνυμα ότι η ζωή είναι καλύτερη, όταν φροντίζουμε το περιβάλλον.

lg timesquare 1

Το ψηφιακό show, δεν υπογραμμίζει μόνο τη σημασία της δέσμευσης της LG για μηδενικό αποτύπωμα άνθρακα έως το 2030, αλλά και το φιλικό προς την οικογένεια μήνυμα Life's Good for All Lives, που υπενθυμίζει στο κοινό ότι η δεν είναι μόνο ανθρώπινο πρόβλημα, αλλά επηρεάζει κάθε ζωντανό οργανισμό στη Γη.

Το νέο μήνυμα της LG «αγκαλιάζει» όλα τα έμβια όντα και παρουσιάζεται με αναδυόμενη 3D οπτική σε ενα billboard, που βρίσκεται στη βορειοανατολική γωνία της 45ης Οδού και της 7ης Λεωφόρου.

Με τη χαρακτηριστική καμπύλη 90 μοιρών στον σχεδιασμό της, η υψηλής ανάλυσης προσφέρει αξέχαστα γραφικά, που ζωντανεύουν τη φιλοσοφία Life's Good της LG, εμπνέοντας όλους τους περαστικούς να αναλάβουν πιο ενεργό ρόλο στην προστασία της Γης.

lg timesquare 2

Το περιβαλλοντικό 3D περιεχόμενο θα συνεχιστεί καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, με ανανεωμένο περιεχόμενο κάθε εξάμηνο.

Από τη δέσμευση για μηδενικό αποτύπωμα άνθρακα το 2019, η LG εφαρμόζει διάφορες πρωτοβουλίες, που συμβαδίζουν με την υπόσχεσή της να εκπληρώσει τις δεσμεύσεις της μέχρι την που έχει θέσει ως στόχο.

Έως το 2030, η LG βρίσκεται σε καλό δρόμο να μειώσει τις εκπομπές άνθρακα που παράγονται στις παγκόσμιες επιχειρηματικές εγκαταστάσεις της κατά 50 τοις εκατό, σε σύγκριση με τα στοιχεία του 2017, ενώ ταυτόχρονα να επεκτείνει τη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

lg timesquare 3

To ηλεκτρονικό billboard της LG στην Square είναι ένα από τα πιο δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα και μοναδικό λόγω της ικανότητάς του να προσεγγίζει 50 εκατομμύρια ανθρώπους κάθε χρόνο.

Πολύ λίγες εξωτερικές μπορούν να ισχυριστούν ότι «αιχμαλωτίζουν» τόσα ζευγάρια μάτια. Και για να διατηρήσει τα πράγματα ενδιαφέροντα, η LG προσθέτει σε αυτό νέο περιεχόμενο αρκετά συχνά, έτσι ώστε οποιοσδήποτε στην περιοχή να ενθαρρύνεται να περάσει, για να δει όλα τα ενδιαφέροντα πράγματα που κάνει η εταιρεία στην Times Square.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Get the best viral stories straight into your !
LG,Times Square,iguru

Written by newsbot

Αν και τα δελτία τύπου θα είναι από πολύ επιλεγμένα έως και σπάνια, είπα να περάσω ... γιατί καμιά φορά κρύβονται οι συντάκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).