Πως να σταματήσετε την Google να χρησιμοποιεί το προφίλ σας στο Google Plus σαν caller ID

Μετά τη Facebook έχει σειρά η . Εάν έχετε ένα τηλέφωνο με που έχει καταχωρηθεί με τις υπηρεσίες της Google, η Google προσαρμόζει τον αριθμό τηλεφώνου σας στο προφίλ σας στο Google που σχεδιάζει να μετατρέψει σε ένα ακόμη de-anonymizing εργαλείο.

google+
Όλα τα τηλέφωνα έχουν έχουν ένα για την αναγνώριση κλήσης. Αλλά από το , η Google προσθέτει το αναγνωριστικό ID των Android στο προφίλ του Google Plus.

Αν έχετε καταχωρήσει τον αριθμό τηλεφώνου σας στην με την Google τότε φαίνεται πως δεν σας απασχολεί οπότε και αυτή η δημοσίευση μάλλον δεν είναι για εσάς. Αν όμως δεν επιθυμείτε να υπάρχει ο αριθμός στο διαδίκτυο διαβάστε παρακάτω.

Τα προφίλ Google Plus απαιτούν ένα πραγματικό όνομα, μια πολιτική που η Google προσπαθεί να εφαρμόζει κατά γράμμα, ακόμη και μέχρι το σημείο που ορισμένοι χρήστες έχουν αναγκαστεί να αποστέλλουν τις αστυνομικές τους ταυτότητες.
Έτσι, αν κάποιος σας καλεί θα μπορεί να δει την φωτογραφία που έχετε στο Google Plus και το πραγματικό σας όνομα.

  Debian έρχονται installers με non-free firmware

Με το “Smarter ID” της Google ένα χαρακτηριστικό που εμφανίστηκε στο Android 4.4 KitKat, δεν θα χρειάζεται να είστε στο βιβλίο διευθύνσεων κάποιου για να βλέπει το το όνομα και την φωτογραφία του προφίλ σας κατά την διάρκεια των κλήσεων. Ακόμα και αν κάποιος εντελώς άγνωστος σας καλέσει κατά λάθος θα μπορεί να δει το όνομα και την φωτογραφία σας.

Αν δεν σας αρέσει σαν ιδέα δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε την διεύθυνση https://www.google.com/settings/phone και να αλλάξετε τις ρυθμίσεις.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


4  +  3  =