Το Street View της Google μας πάει καταδύσεις

Άλλη μια απόδειξη ότι η Google θέλει να βρίσκεται παντού. Το Street View άρχισε τις καταδύσεις και από σήμερα, μπορείτε να δείτε εικόνες από τους ωκεανούς όλου του κόσμου.street view

Η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει κατά την Παγκόσμια Ημέρα των Ωκεανών στις 8 Ιουνίου.

Το νέο project του Street View παρουσιάζει τους πρώτους καρπούς της συνεργασίας τεσσάρων χρόνων μεταξύ της Google και της XL Catlin Seaview Survey, Γραφείο της NOAA National Marine Sanctuaries και του Chagos Conservation Trust.

Η ιδέα δεν είναι μόνο να μας παρουσιάσει τα δελφίνια, αλλά και να τονίσει και τις ζημιές που έχουν προκαλέσει οι άνθρωποι στα υποβρύχια οικοσυστήματα.

Η εταιρεία αναφέρει:

“Το σπίτι του μεγαλύτερου μέρους της ζωής στη Γη, ο ωκεανός λειτουργεί ως σύστημα υποστήριξης της ζωής, ελέγχοντας τα πάντα από τις καιρικές συνθήκες και τις βροχοπτώσεις, μέχρι και το οξυγόνο που αναπνέουμε. Ωστόσο, παρά την καθοριστική σημασία του ωκεανού, ο ωκεανός αλλάζει με ταχείς ρυθμούς λόγω της κλιματικής αλλαγής, της ρύπανσης και της υπεραλίευσης …”

Με τη χρήση του GPS η Google μαρκάρει φωτογραφίες για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ένα χρονοδιάγραμμα με τις εικόνες που θα απεικονίζουν συγκριτικά την κατάρρευση των υποβρύχιων οικοσυστημάτων.

  Machine Learning καλύτερο μέλλον στην ασφάλεια ή χάος

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα δείτε πανέμορφα υποθαλάσσια τοπία, που οι περισσότεροι από εμάς κανονικά δεν θα βλέπαμε ποτέ.

TNW

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


88  +    =  92