Sundar Pichai: αποστολή μας η προστασία της ιδιωτικότητας

Τα σχόλια του Sundar Pichai για τη στάση της εμφανίζονται σε ένα αντίγραφο που παραδόθηκε σε μια επιτροπή δικαστικών αρχών που εξετάζει πώς η Google συλλέγει και φιλτράρει δεδομένα.
Το έγγραφο, τονίζει ότι η Google συνεχίζει να συνεργάζεται με την κυβέρνηση για να διατηρήσει τις ΗΠΑ ασφαλείς.

“Η προστασία της ιδιωτικής ζωής και της ς των χρηστών μας αποτελεί από καιρό βασικό μέρος της αποστολής μας”, αναφέρει ο Pichai (PDF).Sundar Pichai

“Διοικώ αυτή την εταιρεία χωρίς πολιτική προκατάληψη και εργάζομαι για να διασφαλίσω ότι τα προϊόντα μας θα συνεχίσουν να λειτουργούν με αυτό τον τρόπο.”

“Το να κάνουμε κάτι διαφορετικό θα ήταν αντίθετο με τις βασικές μας αρχές και τα επιχειρηματικά μας συμφέροντα. Είμαστε μια εταιρεία που παρέχει πλατφόρμες για διαφορετικές προοπτικές και απόψεις.”

Ο Sundar Pichai θα πρέπει να απαντήσει σε ερωτήσεις του House majority leader και του Ρεπουμπλικάνου, Kevin McCarthy, ο οποίος κατηγόρησε την Google για την παροχή αποτελεσμάτων αναζήτησης που μεροληπτούσαν για τους Δημοκρατικούς.

  Mageia 6 Το μαγικό Linux σε νέα έκδοση

“Η Google δημιούργησε μερικές από τις ισχυρότερες και εντυπωσιακές τεχνολογικές .Η εταιρεία σήμερα αντιπροσωπεύει σχεδόν το 90% της παγκόσμιας κίνησης της αναζήτησης. Η Google έχει επομένως μεγάλη επιρροή σε αυτά που μπορούν να βρουν ή να μην βρουν εκατομμύρια άνθρωποι στο διαδίκτυο”, δήλωσε ο McCarthy.

“Δυστυχώς, πρόσφατες αναφορές υποδεικνύουν ότι η Google ενδέχεται να μην ασκεί αμερόληπτα την τεράστια δύναμή της, οι επιχειρηματικές της πρακτικές ενδέχεται να έχουν επηρεαστεί από διάφορες πολιτικές προκαταλήψεις.”

Το Human Rights δημοσίευσε επίσης μια ανοιχτή επιστολή προς τον Sundar Pichai καλώντας την Google να εγκαταλείψει τα αναφερόμενα σχέδια για την δημιουργία μιας μηχανής αναζήτησης που λογοκρίνει (Project ), στην Κίνα.

Η ομάδα στήριξε τους εκατοντάδες υπαλλήλους της Google που υπέγραψαν μια αναφορά που αντιτίθεται στο Project Dragonfly και την προγραμματισμένη επιστροφή της εταιρείας στην αγορά αναζήτησης της Κίνας.

“Η διευκόλυνση της των κινεζικών αρχών σε προσωπικά δεδομένα, όπως περιγράφεται στις εκθέσεις των ΜΜΕ, θα ήταν ιδιαίτερα απερίσκεπτη”, αναφέρει η επιστολή.

  Η Google ανακοίνωσε το Android M

“Εάν τεθεί σε , υπάρχει πραγματικός κίνδυνος η Google να βοηθήσει άμεσα την κινεζική κυβέρνηση στη σύλληψη ή τη φυλάκιση ατόμων που απλώς επιθυμούν να εκφράσουν τις απόψεις τους στο διαδίκτυο”.

________________________

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


78  +    =  83