Φως του ήλιου στους εσωτερικούς χώρους σας με την Sunn Light

Θέλετε να έχετε ένα φωτιστικό στο σπίτι που θα παρακολουθεί την πορεία του ήλιου και θα φωτίζει το δωμάτιο σας; Η Sunn Light έχει την λύση και προσφέρει ένα φωτιστικό που μιμείται το φως του ήλιου.
Sunn Light

Το έξυπνο LED φωτιστικό είναι ικανό να αλλάζει το επίπεδο της φωτεινότητας αυτόματα κατά τη διάρκεια της ημέρας, με βάση το φυσικό πέρασμα του ήλιου. Η μίμηση υπόσχεται να είναι αρκετά ακριβής, καθώς η Sunn Light χρησιμοποιεί Bluetooth για να συνδεθεί σε μια iOS ή Android συσκευή (smartphone ή tablet) και να ανακτήσει το γεωγραφικό πλάτος και μήκος του τόπου που βρίσκεται.

Κουνώντας το smartphone κατά τη διάρκεια της νύχτας μπορείτε να ενεργοποιήσετε μια μεσονύκτια λειτουργία η οποία προσφέρει αδύναμο, αλλά επαρκή φωτισμό σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε μία κατάσταση έκτακτης ανάγκης και χωρίς να τυφλωθείτε από μία ξαφνική αλλαγή στην ένταση του φωτός.

Η μέγιστη απόδοση του Sunn Light είναι 3.300 ή 5.500 lumens, αναλόγως το μέγεθος. Υπάρχουν δύο μεγέθη που προσφέρει η Sunn Light, ένα με διάμετρο 486 χιλιοστά και ένα με 600 χιλιοστά. Το πρώτο έχει 240 LED, ενώ τα δεύτερο 330.

  Hackers χτύπησαν την Mt.Gox και δηλώνουν ότι ο CEO δημοσίευσε ψεύτικα στοιχεία

Τέλος, η εφαρμογή που συνοδεύει το φωτιστικό μπορεί να χειριστεί χρωματικά και τη σειρά hue της Philips αλλά και τα συστήματα φωτισμού της LIFX, έτσι που στην πραγματικότητα δεν χρειάζεται να αγοράσετε το συγκεκριμένο φωτιστικό για να απολαύσετε την ατμόσφαιρα.

Η Sunn Light δεν είναι προς πώληση ακόμα, αλλά θα είναι μόλις η εκστρατεία του Kickstarter ολοκληρωθεί χρονικά και καθώς έχει ήδη πιάσει και ξεπεράσει τον στόχο της χρηματοδότησης. Υπολογίζεται να κοστίζει γύρω στα €231 και οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο του 2015.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


  +  52  =  59